Παπαματθαιάκης: «Πιστεύουμε στην άνοδο»

Ποδόσφαιρο
Παπαματθαιάκης: «Πιστεύουμε στην άνοδο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σημασία του εκτός έδρας βαθμού εστίασαν στις δηλώσεις τους έπειτα από το 0-0 με την Εθνικό στην Καλλιθέα, ο τεχνικός του Ηροδότου Μανώλης Παπαματθαιάκης και ο αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Φραγκουλάκης,

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια ομάδα που είχε πάρει την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη. Σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα αν δε μπορείς να πάρεις τη νίκη τότε πρέπει να κρατήσεις την ισοπαλία και αυτό κάναμε εμείς.

Για μας ο βαθμός αυτός είναι θετικός, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στα Σπάτα και πάμε να το κερδίσουμε. Πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και αυτό που έρχεται είναι ένα κομβικό παιχνίδι», ανέφερε ο Μιχάλης φραγκουλάκης, ενώ ο προπονητής των «κυανόλευκων» τόνισε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που είχε το απόλυτο στην έδρα της. Δεν είναι τυχαίος ο βαθμός που πήραμε. Θεωρώ ότι ήμασταν η ομάδα που ελέγχαμε το παιχνίδι. Μετά το 60’ με την αλλαγή που έκανε ο συνάδελφος να βάλει ένα τρίτο χαφ, ισορρόπησε το παιχνίδι. Είχε μικροφάσεις και θεωρώ την ισοπαλία ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να είσαι στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουμε να κρατηθούμε ως το τέλος. Είμαστε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως και πιστεύουμε ότι θα πάμε στην παραπάνω κατηγορία. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο φινάλε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News