«Χρυσό» βαθμό στην Καλλιθέα απέναντι στον Εθνικό απέσπασε ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
«Χρυσό» βαθμό στην Καλλιθέα απέναντι στον Εθνικό απέσπασε ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικό βαθμό που τον χρίζει πλέον ως φαβορί για την άνοδο στη Football League κατέκτησε ο Ηρόδοτος στην Καλλιθέα απέναντι στον Εθνικό στο 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι «κυανόλευκοι» με εκπληκτική αμυντική λειτουργία κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από την Καλλιθέα και έτσι προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα στη «μάχη» της ανόδου στη Football League.

Οι «κυανόλευκοι» απείλησαν πρώτοι στο παιχνίδι μόλις στο 5’, όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μελισσόπουλος πήρε την κεφαλιά, ωστόσο οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν σε κόρνερ.

Από εκείνο το σημείο ο Εθνικός ανέβασε στροφές και στο 14’ ο Κατσικοκέρης εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ ο ίδιος με κεφαλιά στο 17’ ανάγκασε τον Κασμερίδη να αποκρούσει με υπερένταση.

Με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει στο 35’ η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού απάντησε με το σουτ του Προβυδάκη το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Σικαλιάς, με το 0-0 να μένει για τα πρώτα 45 λεπτά.

Στο 48’ η κεφαλιά του Ετοφ έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη πέρασε άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πεχλιβανίδη, με τον Κασμερίδη να μην ανησυχεί.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μπάμπης απείλησε με μακρινό σουτ, την εστία του Σικαλιά, ωστόσο ο έμπειρος τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ , το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Έτσι ο Ηρόδοτος παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον συγκάτοικο τον Αήττητο Σπάτων, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας με 2-1 τον Αστέρα Αμαλιάδας.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ν. Κουρμπανής): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Πεχλιβανίδης, Τεγούσης, Δωματάς, Κωνσταντίνου, Κατσικοκέρης, Γκέσιος (53’ Κατίδης), Παυλάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ.Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Μπαλάφας, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης, Μελισσόπουλος, Ετόφ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News