default-image

Ημίχρονο στο μηδέν Εθνικός και Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Ημίχρονο στο μηδέν Εθνικός και Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 0-0 παραμένει η αναμέτρηση Εθνικός – Ηρόδοτος στο γήπεδο της Καλλιθέας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» απείλησαν πρώτοι στο παιχνίδι μόλις στο 5’, όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μελισσόπουλος πήρε την κεφαλιά, ωστόσο οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν σε κόρνερ.

Από εκείνο το σημείο ο Εθνικός ανέβασε στροφές και στο 14’ ο Κατσικοκέρης εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ ο ίδιος με κεφαλιά στο 17’ ανάγκασε τον Κασμερίδη να αποκρούσει με υπερένταση.

Με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει στο 35’ η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού απάντησε με το σουτ του Προβυδάκη στο 33’ το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Σικαλιάς, με το 0-0 να μένει για τα πρώτα 45 λεπτά.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ν. Κουρμπανής): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Πεχλιβανίδης, Τεγούσης, Δωματάς, Κωνσταντίνου, Κατσικοκέρης, Γκέσιος, Παυλάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ.Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Μπαλάφας, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης, Μελισσόπουλος, Ετόφ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News