Η αποστολή του Ηροδότου για Εθνικό

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή του Ηροδότου για Εθνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς στο Δημοτικό στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» (02/05, 17:00) για την δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το βράδυ για την Αθήνα, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κασμερίδης, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Μπαλάφας, Κασαπάκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Αργκιλέσι, Μωραΐτης, Ετόφ, Μελισσόπουλος, Γαρεφαλάκης, Καρατζάογλου, Κουράκης, Καραγκιόζι, Καργιωτάκης, Φουκαράκης, Σπηλιώτης, Παναγιωτάκης, Παπαδάκης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κανδηλάκης (τιμωρημένος) και Πλευριτάκης.

Συγχαρητήρια σε ΠΑΕ ΟΦΗ

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε ό ΠΑΣΑ Ηρόδοτος "εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εξασφάλιση της ανόδου στη Super League. Εύχεται η επόμενη αγωνιστική περίοδος να φέρει για την ομάδα ανάλογες επιτυχίες στη μεγάλη κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ανόδου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News