default-image

Αρχή με Αστέρα Αμαλιάδας για τον Ηρόδοτο, σύνθημα ανόδου από τον Φραγκουλάκη

Ποδόσφαιρο
Αρχή με Αστέρα Αμαλιάδας για τον Ηρόδοτο, σύνθημα ανόδου από τον Φραγκουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Είναι κάτι που θέλει να πετύχει ξανά ο Ηρόδοτος μετά από 40 χρόνια. Αυτό τα λέει όλα! Εμείς περιμένουμε τον κόσμο, αλλά θα έλεγα ότι περιμένουμε κόσμο γενικά του Ηρακλείου μιας και δεν παίζουν οι μεγάλες ομάδες. Περιμένουμε γενικά τον ποδοσφαιρικό κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει". Με τα λόγια αυτά ο Μιχάλης Φραγκουλάκης έδωσε το στίγμα του για την ιστορική πρόκληση που έχει μπροστά της (από αύριο) η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού!

Στις 5 το απόγευμα ο Ηρόδοτος δίνει το πρώτο μπαράζ ανόδου, υποδέχεται τον Αστέρα Αμαλιάδας και σίγουρα θέλει να ξεκινήσει με νίκη για να πάει με άλλον αέρα στα τρια συνεχόμενα μπαράζ μακριά από την έδρα του...

Ο αρχηγός του Ηροδότου μίλησε χθες στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην ΚΡΗΤΗ TV και έδωσε έμφαση και στην αλλαγή επιπέδου του συλλόγου με την παρούσα διοίκηση:

"Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια από τη διοίκηση και τον πρόεδρο, θέλουν να αλλάξουν επίπεδο στην ομάδα! Αυτό ξεκίνησε πέρυσι με το ακατόρθωτο που κατακτήσαμε τα πάντα , ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε, αυτό έχει ως συνέπεια τη φετινή πορεία που δε τη περίμενε κανείς. Σε ένα δύσκολο όμιλο με μικρό μπατζετ σε σχέση με άλλους τερματίσαμε πρώτοι και να διεκδικούμε την άνοδο στη Β Εθνική."

Ο Φραγκουλάκης με το γνωστό του ύφος αλλά και την αισιοδοξία που τον διακρίνει έδειξε πόσο πιστεύει πως η ομάδα του θα τα καταφέρει στα μπαράζ:

"Εδώ που φτάσαμε αν δεν τα καταφέρουμε μπορεί να πάθουμε και κατάθλιψη (σ.σ. γέλια). Έχουμε φτάσει στη πηγή και πρέπει να πιούμε νερό γιατί οι κόποι της χρονιάς ανταμείβονται τώρα. Έχουμε στην ουσία γεμίσει τη κανάτα με το γάλα και δε πρέπει να τη κλωτσήσουμε. Θέλουμε την απόδοση που είχαμε στο πρωτάθλημα για να κάνουμε ξανά αυτό που δε πίστευε κανείς στην αρχή! Τα λεφτά δεν παίζουν ποτέ μπάλα πιστεύω ότι έχουμε τη θέληση και τη δύναμη να τα καταφέρουμε και ελπίζω σε ένα μήνα από τώρα να γιορτάζουμε".

Τέλος, ο "Φράγκι" δεν έκρυψε και ένα μυστικό της ομάδας σε ενδεχόμενο επιτυχίας: "Ο συνεργάτης του προπονητή μας Ανδρέας Ξυδάκης είχε πει ότι θα κόψει τα μαλλιά του αν πάρουμε το πρωτάθλημα! Δεν το έκανε αλλά αν ανέβουμε κατηγορία δε θα τη γλιτώσει!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News