Συγκινητικές στιγμές στο τουρνουά μνήμης του Στράτου Γεωργιάδη

Ποδόσφαιρο
Συγκινητικές στιγμές στο τουρνουά μνήμης του Στράτου Γεωργιάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με τον ΠΟΑ, τίμησε σήμερα η ομάδα του Ατσαλένιου. Ο λόγος για τον αείμνηστο Στράτο Γεωργιάδη, που έχει φύγει από τη ζωή πέντε χρόνια όμως οι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν τον έχουν ξεχάσει!

Η νεοσύστατη ομάδα Παλαιμάχων ΠΟΑ διοργάνωσε σήμερα με απόλυτη επιτυχία τουρνουά στη μνήμη του με τη συμμετοχή των ομάδων του Εργοτέλη, του ΑΟΑΝ και της ΕΑΡ. Ένα τουρνουά που στόχος είναι να γίνει θεσμός, να πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες  και να φέρει το όνομα «Στράτος Γεωργιάδης».

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ατσαλένιου και στενός συνεργάτης του έμπειρου παράγοντα επί σειρά ετών, ο Γιάννης Καλέμπουμπας απένειμε πλακέτα στην αδελφή του Στράτου Γεωργιάδη, Δήμητρα Δημητροπούλου- Γεωργιάδη.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και ιστορικές μορφές του σωματείου, παίκτες που αποτέλεσαν ιδρυτικά μέλη της ομάδας του προσφυγικού προαστίου (1951). Ο λόγος για τους Γιώργο Μασέλη, Κώστα Αρβανίτη, Δημήτρη Βοργιά που τιμήθηκαν από τους διοργανωτές ενώ τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν και στους  Θανάση Παπαδημητρίου, Σταμάτη Γιαλαμά καθώς και στον ΣΔΠ Ηρακλείου.

Ξεχωριστή ήταν η τιμή στους Γιώργο και Πέτρο Γιακουμάκη που αγωνίζονται σε ΑΕΚ και Λεβαδειακό αντίστοιχα, ως άξιοι πρεσβευτές του «ευ αγωνίζεσθαι» που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της ομάδας του Ατσαλένιου.

Την ΕΠΣΗ εκπροσώπησε στο τουρνουά ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων Βαγγέλης Παπαγγελής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News