Γ Εθνική

Με νίκες έκλεισαν τη χρονιά ΠΟΑ και ΟΦΙ, αντίθετα με ΑΕΜ και Ερμή Ζωνιανών

Επιτυχημένα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ΠΟΑ και ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα σε Ηλυσιακό και ΑΕΜ αντίστοιχα, εν’ αντιθέσει με τον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος αποχαιρέτησε και εκείνος την κατηγορία με ήττα από τον Φωστήρα.

Ο ΠΟΑ κατάφερε στο φινάλε της αναμέτρησης να πάρει τη νίκη, αφού επικράτησε με 1-0 επί του Ηλυσιακού στο Ατσαλένιο, χάρη σε ένα τέρμα του Τριανταφύλλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο ΟΦ Ιεράπετρας επιβλήθηκε εύκολα με 0-3 κόντρα στην ΑΕΜ, τελειώνοντας το πρωτάθλημα με ιδανικό τρόπο σε ένα κοντράστ συναισθημάτων αφού η ομάδα του Μυλοπόταμου από του χρόνου επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Επίσης, με αρνητικό πρόσημο έκλεισε μια ούτως η άλλως πολύ άσχημη χρονιά  Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος ηττήθηκε,  με 2-1 από τον Φωστήρα, σε μια νίκη γοήτρου, αφού τόσο ο Ερμής όσο και η ομάδα του Ταύρου, υποβιβάζονται και μαθηματικά.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, το Αιγάλεω επικράτησε με 3-0 επί της Παλαιοχώρα ενώ Κηφισιά και Άγιος Ιερόθεος παρέμειναν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Τα αποτελέσματα:

ΑΕ Μυλοποτάμου - ΟΦ Ιεράπετρας 0-3

ΠΟ Ατσαλένιου - Ηλυσιακός ΑΟ 1-0

ΑΕ Κηφισιάς - Αγίος Ιερόθεος 2-2

Φωστήρας - Ερμής Ζωνιανών 2-1

Αιγάλεω - ΑΟ Παλαιόχωρας 3-0

Ρεπό: Ηρόδοτος

Η Βαθμολογία:

 1. Ηρόδοτος 44
 2. Αιγάλεω 36
 3. ΟΦ Ιεράπετρας 30
 4. ΠΟΑ 27
 5. Ηλυσιακός 27
 6. Άγιος Ιερόθεος 26
 7. Παλαιοχώρα 26
 8. Φωστήρας 22*
 9. Κηφισιά 21 *
 10. ΑΕΜ 19 *
 11. Ερμής Ζωνιανών 15 *

Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες, είναι εκείνες που υποβιβάστηκαν.

 

Σχόλια