Σταυρουλάκης στο Ατσαλένιο, Κουκουράκης στα Λιβάδια

Ποδόσφαιρο
Σταυρουλάκης στο Ατσαλένιο, Κουκουράκης στα Λιβάδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε μια αδιάφορη αγωνιστική μέρα, καθώς η κορυφή έχει «καπαρωθεί» από τον Ηρόδοτο, ενώ ήδη έχουν υποβιβαστεί Ερμής, Ζωνιανών, ΑΕΜ, Κηφισιά και Φωστήρας, το παιχνίδι στο Ατσαλένιο θα διευθύνει ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο, έχοντας βοηθούς τους Δασκαλομαρκάκη και Καλυβιανάκη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Την αναμέτρηση στα Λιβάδια ανάμεσα στην ΑΕΜ και τον ΟΦΙ θα «σφυρίξει» ο Κουκουράκης από το σύνδεσμο Χανίων, έχοντας ως βοηθούς τους Αναστασάκη και Μαρνέζο, ενώ στο παιχνίδι στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης όπου η παλαιόχωρα θα προσπαθήσει να κλείσει με θετικό τρόπο τη χρονιά απέναντι στο Αιγάλεω, έχει οριστεί ο Φίτσας από τη Δυτική Αττική, με βοηθούς τους Ντζουροπάνο και Παύλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Να σημειωθεί πως τα παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική μεταφέρονται κατά μια ώρα πιο μπροστά και ως εκ τούτου όλες οι αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 1 Απριλίου στις 16:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Κυριακή (01/04, 16:00)

ΑΕΜ – ΟΦΙ (γηπ. Λιβαδιών): Κουκουράκης (Χανίων), Αναστασάκης – Μαρνέζος (Χανίων). Παρατηρητής: Μαστορίδης (Ηρακλείου).

Αιγάλεω – Παλαιόχωρα (γηπ. Στ. Μαυροθαλασσίτης): Φίτσας (Δυτ. Αττικής), Ντζουροπάνος – Παύλος (Δυτ. Αττικής). Παρατηρητής: Κατσαδήμας (Ανατ. Αττικής).

ΠΟΑ – Ηλυσιακός (γηπ. Ατσαλένιου): Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Δασκαλομαρκάκης – Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου). Παρατηρητής: Αγγελάκης (Χανίων).

Κηφισιά – Άγιος Ιερόθεος (γηπ. Ι. Ζηρίνης): Ευθυμίου (Αθηνών), Κωστούλας – Χιόνης (Αθηνών). Παρατηρητής: Κωστάκος (Πειραιά).

Φωστήρας – Ερμής Ζωνιανών (γηπ. Σπ. Παλαμπίδη): Τζαμουτζαντώνης (Χίου), Χριστόπουλος – Σόφιας (Ανατ. Αττικής). Παρατηρητής: Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής).

Ρεπό: Ηρόδοτος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News