Αιχμηρή ανακοίνωση των φίλων του ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Αιχμηρή ανακοίνωση των φίλων του ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο ο ΠΟΑ εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ’ Εθνική μέσω των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, καθώς εκείνος είχε ρεπό, ωστόσο 24 ώρες αργότερα στο Ατσαλένιο υπήρχε απογοήτευση.

Ο λόγος ήταν η απώλεια του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ενώ άπαντες αναγνώρισαν ότι ο ΠΟΑ δεν δικαιολόγησε με την παρουσία του ότι άξιζε το Κύπελλο, σε αντίθεση με τον ΠΑΝΟΜ που έδειξε αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό. Στις τάξεις του ΠΟΑ υπάρχει κατήφεια ενώ ενδεικτική είναι και η ανακοίνωση από τους οπαδούς της ομάδας, με αιχμές για την παρουσία της ομάδας εντός κι εκτός γηπέδου!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Στο γήπεδο του Τυμπακίου, για τον τελικό της ΕΠΣΗ βιώσαμε και νιώσαμε: Θλίψη, ντροπή, αντιεπαγγελματικές, «καφενειακές» συμπεριφορές παντός τύπου, εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, που δεν συνάδουν με την αίγλη του παρελθόντος για αυτό το Ιστορικό σωματείο της πόλης μας ! Η δε παρουσία μας στην κερκίδα …ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΥΣΑ, η πλειοψηφία του Δ/Σ επίσης, με εξαίρεση κάποιους αρρωστημένα επαναλαμβανόμενους λάτρες αυτής της ομάδος που την ακολουθούν παντού (και όχι μόνο)! Αιμορραγούμε...».

Για τον ΠΟΑ απομένει την Κυριακή ένας αγώνας πρωταθλήματος άνευ βαθμολογικής σημασίας με τον Ηλυσιακό στο Ατσαλένιο και στη συνέχεια το σωματείο θα κοιτάξει για το πώς θα πορευτεί στο μέλλον…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News