Συνέτριψε την Κηφισιά και κλείδωσε την παραμονή ο ΟΦΙ

Ποδόσφαιρο
Συνέτριψε την Κηφισιά και κλείδωσε την παραμονή ο ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη νίκη που ισούται και παραμονή πέτυχε ο ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος ήταν ασταμάτητος κόντρα στην Κηφισιά και επικράτησε με 5-0.

Οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο κιόλας λεπτό με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ από τα… αποδυτήρια με τον Κορέτα, να πασάρει στον Ντιατά και εκείνος με πλασέ σημείωσε το 1-0.

Στο 20’ ο ΟΦΙ έκανε το 2-0, με τον Παπαδόπουλο μέσα από τη περιοχή να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά στην εικόνα του ματς με τον ΟΦΙ να κάνει ότι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 80’ ο Παπαδόπουλος με δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Μπλέντο οριστικοποίησε μια και καλή την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία, κάνοντας το 4-0.

Το τελευταίο τέρμα σημείωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Μούτσα. Το τελικό σφύριγμα του κ. Ρατσιάτου βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα αυτή την ευρεία και άκρως σημαντική νίκη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έμμεσα κερδισμένος από το αποτέλεσμα ήταν και ο ΠΟΑ καθώς με την ήττα της Κηφισιάς κλείδωσε και εκείνος οριστικά την παραμονή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦ Ιεράπετρας (Γ. Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης, Πιθαρούλης, Κορομηλάς, Πετάσης, Μπλέντι,Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα

Κηφισιά (Η. Καλοπήτας): Κυρίτσης, Τσερκέζος, Καραμπάς, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμαρόγλου, Τσαφταρίδης, Τζέλη, Καϊμακαμούδης, Ζέλο, Ρέντζης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News