Γιορτή-φιέστα για τον Ηρόδοτο στο παιχνίδι με ΑΕΜ

Ποδόσφαιρο
Γιορτή-φιέστα για τον Ηρόδοτο στο παιχνίδι με ΑΕΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στήνεται... πανηγύρι στη Νέα Αλικαρνασσό προκειμένου οι πρωταθλητές να γιορτάσουν με τον κόσμο τους

Για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ο πρωταθλητής Ηρόδοτος φιλοξενεί την Α.Ε. Μυλοποτάμου και καλεί τον κόσμο του να πάει για να γιορτάσουν μαζί την μεγάλη επιτυχία της ομάδας και την συμμετοχή της στα play off.

Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα του Ηροδότου αγωνιζόταν εκτός έδρας και δεν είχε την ευκαιρία να χαρεί με τον κόσμο της την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Αλικαρνασσού Ηρόδοτος καλεί το Σάββατο (24/3) στις 15:00 τον κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου στην ΑΕΜ στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου αναλυτικά:

«Έφτασε επιτέλους η στιγμή που ανυπομονούσαμε όλη την χρονιά, ο Ηρόδοτος με όπλο τον κόσμο του γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!!

Με τη φωνή και την παρουσία σας! Όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας για αυτά που κατάφερε και φέτος στο τελευταίο παιχνίδι πριν την έναρξη των play off.

Σας προσκαλούμε όλους στην μεγάλη γιορτή-φιέστα του Ηροδότου και θέλουμε όλος ο κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου να βρίσκεται εκεί και να γιορτάσει μαζί μας!!

Δίπλα στους πρωταγωνιστές που κατάφεραν με πολύ κόπο και προσπάθεια να κάνουν να παραμιλάει όλη η Κρήτη για τα κατορθώματα τους!! 

Το Σάββατο στις 15:00 δίνουμε ραντεβού στη Νέα Αλικαρνασσό για την φιέστα μας»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News