ΠΟΑ - Ηρόδοτος live (τελικό 0-1)

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ - Ηρόδοτος live (τελικό 0-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΟΑ φιλοξενεί τον Ηρόδοτο στο Ατσαλένιο, σε ένα παιχνίδι που δίκαια χαρακτηρίζεται "ντέρμπι". Από τη μια, οι γηπεδούχοι έχουν αγκαλιάσει τη παραμονή ενώ από την άλλη οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη, σε ενδεχόμενη νίκη θα είναι εκείνοι που θα ονομαστούν πρωταθλητές στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Τέλος της αναμέτρησης. Ο Ηρόδοτος κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής! 

85' Ο ΠΟΑ προσπαθεί να ισοφαρίσει ωστόσο πέραν της χαμένης ευκαιρίας του Τριανταφύλλου, δεν έχει ανησυχήσει ουσιαστικά τον Κασμερίδη.

85' Γιαλυτάκης στη θέση του Τζανή.

78'Στη θέση του Ντάνιελ, ο Παναγιωτάκης.

75' Τον Μωραΐτη αντικαθιστά ο Γαρεφαλλάκης.

72' Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΟΑ. Τη θέση του Πετράκη παίρνει ο Μπέρκης.

67' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Ο Λυδάκης έκανε το γύρισμα μέσα στη περιοχή, ο Τριανταφύλλου από πολύ κοντά,  με εξουδετερωμένο τον Κασμερίδη έστειλε την μπάλα άουτ.

64' Αλλαγή και για τον ΠΟΑ, τη θέση του Ντάμπου παίρνει ο Λυδάκης.

Αλλαγή για τον Ηρόδοτο στο 63', στη θέση του Κασσαπάκη ο Καρατζάογλου.

49' ΓΚΟΛ για τον Ηρόδοτο! Ο Μελισσόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, έδωσε ωραία τη μπάλα στο Φραγκουλάκη με τον Παπαδάκη να αποκρούει σε πρώτη φάση όμως στη συνέχεια και με τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μωραΐτης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

Λήξη του πρώτου μέρους

37' Έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο ο Ηρόδοτος, ο οποίος προσπαθεί να βρεθεί κόντά στην εστία του Παπαδάκη.

22' Πρώτη καλή στιγμή και για τον Ηρόδοτο, Φραγκουλάκης έκανε το γύρισμα προς τον Μωραϊτη, η προσπάθεια του τελευταίου ωστόσο κατέληξε άουτ.

15' Ο ΠΟΑ έχει μπει πιο δυνατά στην αναμέτρηση, έχοντας απειλήσει δύο φορές εν αντιθέση με τον Ηρόδοτο ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια καλή στιγμή.

9' Σούτ από τον Ντάμπο, λίγο αόυτ.

5' Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Κασμερίδη να απομακρύνει σε κόρνερ το ωραίο σουτ που επιχείρησε ο Τριανταφύλλου.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με φιλάθλους τόσο από τη μεριά του ΠΟΑ όσο και του Ηροδότου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Βρετός, Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης(74' Μπέρκης), Τζανής(85' Γιαλυτάκης), Τριαναφύλλου, Χαρίτος, Πατινιώτης, Φραγκιαδάκης, Ντάμπος(64' Λυδάκης)

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Μπαλάφας, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασσαπάκης(63' Καρατζχάογλου), Ντάνιελ(75' Παναγιωτάκης), Μελισσόπουλος, Ετόφ, Μωραϊτης(75' Γαρεφαλλάκης), Φραγκουλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News