Γ Εθνική

Ο Τριανταφύλλου χάρισε νίκη σωτηρίας στον ΠΟΑ

Με το τρίποντο αυτό ο ΠΟΑ αγκαλιάζει τη σωτηρία του, καθώς βρίσκεται με 24 βαθμούς στην 4η θέση, έχοντας επτά ομάδες από κάτω στη βαθμολογία.

Ένταση και προσωρινή διακοπή στα τελευταία λεπτά όταν ο ποδοσφαιριστής του Φωστήρα, Καλημέρης βρέθηκε στο έδαφος, επικαλούμενος ότι δέχτηκε χτύπημα από την κερκίδα, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο - Καθαρό το φύλλο αγώνα για τον ΠΟΑ

Με ένταση ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΟΑ με τον Φωστήρα στο Ατσαλένιο, μια αναμέτρηση που βρήκε νικητές τους Ατσαλενιώτες με 1-0 χάρη σε γκολ του Τριανταφύλλου στο 77ο λεπτό.

Ο ΠΟΑ πάλεψε σαν λιοντάρι για τη νίκη, είχε φάσεις και χαμένο πέναλτι στο 57’ με τον Τριανταφύλλου και τελικά κατέκτησε το τρίποντο με γκολ του έμπειρου επιθετικού του. Με το τρίποντο αυτό ο ΠΟΑ αγκαλιάζει τη σωτηρία του, καθώς βρίσκεται με 24 βαθμούς στην 4η θέση, έχοντας επτά ομάδες από κάτω στη βαθμολογία.

Το γεγονός που στιγμάτισε το ματς έγινε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο ποδοσφαιριστής του Φωστήρα, Καλημέρης, βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος. Εκεί έτρεξαν οι παίκτες των δύο ομάδων και απειλήθηκε σύρραξη ενώ ο διαιτητής Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής) διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι. Ο Καλημέρης κρατούσε το κεφάλι του, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε κάποιο χτύπημα από την κερκίδα.

Μετά από 5 λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς άλλο πρόβλημα, ενώ με ασθενοφόρο ο παίκτης του Φωστήρα πήγε στο νοσοκομείο.

Ο διαιτητής αναφέρει στο φύλλο αγώνα για την διακοπή ότι «στο 93ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής Καλημέρης βρέθηκε στο έδαφος επικαλούμενος ότι δέχτηκε χτύπημα, χωρίς να βρεθεί κάποιο αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, ενώ πήγε για περαιτέρω έλεγχο με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο».

ΠΟΑ (Μανώλης Σουτζής) Παπαδάκης, Βρεττός, Πατινιώτης, Τζανής, Χαμαλάκης, Πετράκης, Χαρίτος, Ρουμπάκης (80’ Μπέρκης), Φραγκιαδάκης, Τριανταφυλλου (90’ Λυδάκης), Χατζηανδρέου (27′ λ.τρ. Ντάμπος).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας) Αθανασόπουλος, Χουσουλάκης, Μανδύλης (77′ Πρίκας), Πατσσατζόλου, Τσώνης, Καλημέρης, Δωροβίνης (73′ Πίσσας), Σκάρος, Σίμωσης (68′ Νάστος), Α. Κωνσταντινίδης, Παπανικολάου (55′ Ζαγοριανός).

Σχόλια