Ασταμάτητος Ηρόδοτος, τεράστια νίκη και για τον ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Ασταμάτητος Ηρόδοτος, τεράστια νίκη και για τον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έκανε ο Ηρόδοτος, ο οποίος με ανατροπή επικράτησε με 2-1 επί της Κηφισιάς. Μεγάλη νίκη και για τον ΠΟΑ με 1-0 κόντα στο Φωστήρα ενώ σημαντική ήταν και η επικράτηση του Μυλοπόταμου με 4-2 επί του Αιγάλεω.

Ο Ηρόδοτος παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με καρδιά πρωταθλητή αλλά και πρωταγωνιστή τον Ετόφ ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, έφερε τούμπα το παιχνίδι και συνεχίζει με φόρα προς… την Β’ Εθνική. Η ΑΕ Μυλοποτάμου με τρομερή εμφάνιση επικράτησε με 4-2 κόντρα στο Αιγάλεω, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για παραμονή στη κατηγορία ενώ παράλληλα… ψαλίδισε τις ελπίδες του «σίτι» για πρωτάθλημα.

Μεγάλη νίκη που ίσως ισούται με παραμονή πραγματοποίησε ο ΠΟΑ στο Ατσαλένιο, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας με ανατροπή πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς κόντρα στο φαβορί πλέον για υποβιβασμό, Ερμή Ζωνιανών. Τέλος, ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε με 0-2 εκτός έδρας απέναντι στον Ηλυσιακό.

Ηρόδοτος-Κηφισιά 2-1

Ατσαλένιος-Φωστήρας 1-0

ΑΕ Μυλοποτάμου-Αιγάλεω 4-2

ΟΦ Ιεράπετρας-Ερμής Ζωνιανών 2-1

Ηλυσιακός-Άγιος Ιερόθεος 0-2

 Η Βαθμολογία:

Ηρόδοτος 38

Αιγάλεω 32

Α.Ο Παλαιοχώρας 26

ΠΟΑ 24

Ηλυσιακός 23

ΟΦ Ιεράπετρας 23

Άγιος Ιερόθεος 19

ΑΕ Μυλοποτάμου 19

Φωστήρας 18

Κηφισιά 17

Ερμής Ζωνιανών 12

20η αγωνιστική:

ΠΟΑ - Ηρόδοτος

Κηφισιά - ΑΕ Μυλοποτάμου

Αιγάλεω - ΟΦ Ιεράπετρας

Παλαιόχωρα - Ηλυσιακός

Ερμής Ζωνιανών - Άγιος Ιερόθεος

Ρεπό: Φωστήρας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News