Ευχαρίστησε Φωστήρα και τους φιλάθλους του ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Ευχαρίστησε Φωστήρα και τους φιλάθλους του ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσω ανακοίνωσής του ο Ηρόδοτος ευχαρίστησε τη διοίκηση του Φωστήρα για τη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας στο πλαίσιο του αγώνα των «κυανόλευκων» στον Ταύρο.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος κ. Στέλιος Σωκιανός και το ΔΣ του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου ευχαριστούν από καρδιάς τον πρόεδρο του Φωστήρα κ. Διονύση Πανταζή, το μέλος της διοίκησης κ. Γιώργο Πετρινόλη και την σύζυγό του Μαρία, αλλά και όλο το ΔΣ της ομάδας του Φωστήρα για την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία τόσο κατά την άφιξή, όσο κατά την παραμονή και την αποχώρηση της ομάδας μας. Τέτοιες συμπεριφορές και φιλοξενίες από μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι ο Φωστήρας, προάγουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και είναι τιμή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σε αυτό τον χώρο. Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά έναν άνθρωπο του Φωστήρα, τον κ. Εμμανουήλ Στουπάκη για την άψογη συμπεριφορά και διαγωγή του, καθησυχάζοντάς μας όλη την προηγούμενη εβδομάδα για την ακέραια και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όπως και έγινε».

Παράλληλα ο Ηρόδοτος ευχαρίστησε τους φιλάθλους του για τη συμπαράστασή που δείχνουν σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι: «Δεν υπάρχει κανένα εκτός έδρας παιχνίδι φέτος, που ο κόσμος μας δεν είναι στο πλευρό της ομάδας μας. Η συμπεριφορά τους, η διαγωγή τους, οι φωνές και ο ρυθμός τους είναι ένα μεγάλο όπλο για τους ποδοσφαιριστές μας, να φτάνουν στη νίκη. Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Πιστεύουμε ότι στην πορεία η συμπαράσταση και η προσέλευση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη!! Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε σε νέες νίκες και διακρίσεις, γράφοντας για άλλη μια χρονιά με "χρυσά" γράμματα την ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News