Επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές για Ηρόδοτο και ΠΟΑ  

Ποδόσφαιρο
Επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές για Ηρόδοτο και ΠΟΑ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλουν να πανηγυρίσουν οι κρητικές ομάδες στη 18η στροφή του πρωταθλήματος

Η άκρως σημαντική 18η αγωνιστική της Γ' Εθνικής βρίσκεται προ των πυλών με την αναμέτρηση του Ηροδότου στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη προπορεύεται στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής και θέλει να κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια και έπειτα την άνοδο στη Football League.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι και το παιχνίδι στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» όπου το Αιγάλεω υποδέχεται την Κηφισιά και θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση βολή από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Στην Κάντανο, Παλαιόχωρα και ΠΟΑ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή τους στην κατηγορία. Στην επικείμενη αναμέτρηση η Παλαιόχωρα δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, εν αντιθέσει με την ομάδα του Ατσαλένιου που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μπέρκη και του τιμωρημένου Χατζηανδρέου. Στο άλλο κρητικό ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ερμής Ζωνιανών θα φιλοξενήσει την ΑΕ Μυλοποτάμου με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για τη σωτηρία, ενώ βήμα παραμονής θέλει να κάνει και ο ΟΦ Ιεράπετρας που υποδέχεται τον Ηλυσιακό στου Ζωγράφου.

Αναλυτικά το σημερινό (4/3) πρόγραμμα (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00):

Φωστήρας - Ηρόδοτος (γηπ. Ταύρου): Λάμπρου (Εύβοιας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας), 4ος Ντούλης (Κορινθίας).

Αιγάλεω - Κηφισιά (γηπ. Μαυροθαλασσίτης): Γρίμμας (Αθηνών), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας),Νιδριώτης (Αθηνών), 4ος Αγαδάκος (Πειραιά).

Ερμής Ζωνιανών - ΑΕ Μυλοποτάμου (γηπ. Ζωνιανών): Τσαγκαράκης (Χανίων), Κομισοπούλου (Χανίων), Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου), 4ος Μαστορίδης (Ηρακλείου).

Ηλυσιακός - ΟΦ Ιεράπετρας (γηπ. Ζωγράφου): Μπαλαχούτης (Πειραιά), Κορωνάς (Πειραιά), Κεφαλιάκος (Πειραιά), 4ος Σουλτάνης (Κυκλάδων).

Παλαιόχωρα - ΠΟΑ (γηπ. Καντάνου): Ρούτσης (Κορινθίας), Φραγκιαδάκης (Ρεθύμνου), Μαυρεδάκης (Ρεθύμνου), 4ος Πνευματικάκης (Λασιθίου).

Ρεπό: Άγιος Ιερόθεος

Η βαθμολογία

5.ΠΟ Ατσαλένιου             21

6.ΟΦ Ιεράπετρας            19

9.Άγιος Ιερόθεος             16

10.ΑΕ Μυλοποτάμου     15

11.Ερμής Ζωνιανών        11

*O Ερμής Ζωνιανών έχει -3 βαθμούς

Επόμενη

Ηρόδοτος - Κηφισιά

ΑΕ Μυλοποτάμου - Αιγάλεω

Ηλυσιακός - Άγιος Ιερόθεος

ΠΟΑ - Φωστήρας

ΟΦ Ιεράπετρας - Ερμής Ζωνιανών

Ρεπό: Παλαιόχωρα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News