Γ Εθνική

Βήμα παραμονής θέλει ο ΠΟΑ στην Κάντανο

Να κάνει ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία θα προσπαθήσει ο ΠΟΑ, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Κάντανο την Παλαιόχωρα μεθαύριο Κυριακή (04/03, 15:00) και οι βαθμοί ή ο βαθμός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να αποδειχτούν σωτήριοι.

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και στόχος μας είναι να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από μια καλή και δύσκολη έδρα. Θέλουμε να βρεθούμε σε καλή μέρα και να κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση», ήταν τα λόγια του Μανόλη Σουτζή για την επικείμενη αναμέτρηση.

Ο έμπειρος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τους Φραγκιαδάκη και Μπέρκη, οι οποίοι είναι ακόμα τραυματίες, ενώ τελευταία απώλεια είναι αυτή του Ανδρέα Χατζηανδρέου, ο οποίος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ απέναντι στις Μοίρες, με τους ανθρώπους της ομάδας του Ατσαλένιου να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την αποβολή του παίκτη τους.

Από την άλλη πλευρά, η Παλαιόχωρα θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα και η διοίκηση της ομάδας έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί κοντά στην ομάδα.

«Καλούμε όλους σας να βρεθείτε δίπλα μας, ενισχύοντας με την παρουσία σας την προσπάθειά μας. Σε αυτήν την κομβική στιγμή για όλους μας, σας ζητάμε να ενισχύσετε και οικονομικά τον αγώνα μας, καθώς δε θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας γι’ αυτήν την αναμέτρηση», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Σχόλια