Θέλει νίκη κόντρα στον Φωστήρα ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Θέλει νίκη κόντρα στον Φωστήρα ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδεχόμενη νίκη θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό στόχο της κατάληψης της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προσηλωμένοι μονάχα στο στόχο της νίκης και με την ψυχολογία στο ζενίθ, οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τον «τελικό» απέναντι στον Φωστήρα στον Ταύρο.

Το συγκρότημα της Νέας Αλικαρνασσού αφήνει πίσω του τη μεγάλη νίκη απέναντι στο Αιγάλεω και επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα στον Ταύρο, όπου ενδεχόμενη νίκη, που είναι και το ζητούμενο, θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό στόχο της κατάληψης της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «κυανόλευκους» καθώς η κατάσταση του Λευτέρη Γιαλούση, ο οποίος είχε ανεβάσει πυρετό τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται πως δεν εμπνέει ανησυχία με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική ομάδα που καίγεται για βαθμούς σε μια μια ιδιαίτερη έδρα. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε δυο ομάδες που θα παίζουν και οι δύο για τη νίκη. Άγχος δεν είχαμε ποτέ και δε θα έχουμε ούτε τώρα. Ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και έτσι θα παίξουμε και την Κυριακή», ήταν τα λόγια του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» Κώστας Προβυδάκης τόνισε: «Νομίζω ότι μετά τη σημαντική νίκη απέναντι στο Αιγάλεω, η οποία μας έχει δώσει την κατάλληλη αυτοπεποίθηση και δύναμη, πηγαίνουμε στον Ταύρο να διεκδικήσουμε κι εκεί ένα ακόμα σπουδαίο διπλό που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στον τελικό στόχο. Το κλίμα στην ομάδα είναι στα ύψη, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής με μοναδικό σκοπό τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αυτό που μας έχει φέρει μέχρι εδώ θα μας πάει μέχρι και τον επόμενο στόχο. Δεν είναι άλλο παρά η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα επιδιώξουμε και την Κυριακή προκειμένου να διατηρήσουμε το προβάδισμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News