Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι του Ηροδότου στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα δεσπόζει από το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με την αναμέτρηση να διευθύνει ο διαιτητής Λάμπρου από τον σύνδεσμο Εύβοιας, με βοηθούς τους Καλαμπόκη και Τριανταφύλλου.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις και στο κρητικό ντέρμπι στην Κάντανο ανάμεσα στην Παλαιόχωρα και τον ΠΟΑ ορίστηκε ο διαιτητής Ρούτσης από την Κόρινθο, με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Μαυρεδάκη από το Ρέθυμνο. Στο έτερο ντέρμπι του νησιού στα Ζωνιανά ανάμεσα στον Ερμή και την ΑΕ Μυλοποτάμου, ο Τσαγκαράκης από τα Χανιά θα είναι ο ρέφερι του παιχνιδιού με βοηθούς την κ. Κομισοπούλου από τον ίδιο σύνδεσμο και τον Καλυβιανάκη από το Ρέθυμνο.

Τέλος στο ματς του Αιγάλεω με την Κηφισιά ο Γρίμμας από το σύνδεσμο Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Νιδριώτη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αγαδάκος από τον Πειραιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων:

Κυριακή (04/03, 15:00)

Φωστήρας – Ηρόδοτος (γηπ. Ταύρου): Λάμπρου (Εύβοιας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας), 4ος Ντούλης (Κορινθίας).

Αιγάλεω – Κηφισιά (γηπ. Μαυροθαλασσίτη): Γρίμμας (Αθηνών), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας),Νιδριώτης (Αθηνών), 4ος Αγαδάκος (Πειραιά).

Ερμής Ζωνιανών – ΑΕ Μυλοποτάμου (γηπ. Ζωνιανών): Τσαγκαράκης (Χανίων), Κομισοπούλου (Χανίων), Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου), 4ος Μαστορίδης (Ηρακλείου).

Ηλυσιακός – ΟΦ Ιεράπετρας (γηπ. Ζωγράφου): Μπαλαχούτης (Πειραιά), Κορωνάς (Πειραιά), Κεφαλιάκος (Πειραιά), 4ος Σουλτάνης (Κυκλάδων).

Παλαιόχωρα – ΠΟΑ (γηπ. Καντάνου): Ρούτσης (Κορινθίας), Φραγκιαδάκης (Ρεθύμνου), Μαυρεδάκης (Ρεθύμνου), 4ος Πνευματικάκης (Λασιθίου).

Ρεπό: Άγιος Ιερόθεος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News