Ηρόδοτος: Μωραΐτης και Κανδηλάκης έστειλαν μήνυμα τίτλου (video)

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Μωραΐτης και Κανδηλάκης έστειλαν μήνυμα τίτλου (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 4Χ4 θέλουν στη Νέα Αλικαρνασσό για να κόψουν πρώτοι το νήμα...

Στη Νέα Αλικαρνασσό δεν είναι απλά αποφασισμένοι να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου! Δείχνουν και είναι πιο ώριμοι από ποτέ και αυτό μπορεί να θεωρηθεί και συνταγή της επιτυχίας! Χθες, ημέρα Τρίτη, σε επίπεδο φιλάθλων δεν είχαν ακόμα κοπάσει οι πανηγυρισμοί από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με το Αιγάλεω. Με καθαρό μυαλό και δεδομένο το σαφές προβάδισμα στην… κούρσα του τίτλου, υπήρχε παράλληλα άλλο ένα δεδομένο και θετικό στοιχείο που πιστώνεται στον προπονητή: Ποιο; Μα το ότι ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να προσγειωθούν και να μείνουν συγκεντρωμένοι ώστε στο φινάλε να πανηγυρίσουν και το μήνυμα που τους πέρασε έγινε αποδεκτό...

Στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκαν χθες δυο από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης του Ηροδότου κόντρα στο Αιγάλεω. Ο Βαγγέλης Μωραίτης και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο ντέρμπι Μάνος Κανδηλάκης. Και οι δύο έδειξαν χαρούμενοι και αποφασισμένοι για τον τίτλο αλλά δε θέλησαν να πουν τη φράση "το πήραμε"! Ο Βαγγέλης Μωραίτης, παιδί της Αλικαρνασσού ξέρει πολύ καλά πως αν αυτή η ομάδα φέρει τον Ηρόδοτο μετά από 40 περίπου χρόνια στη Β΄Εθνική θα ακούγεται για άλλες τόσες δεκαετίες στην περιοχή: "Έτσι είναι και θα κάνουμε τα πάντα για να το ζήσουμε αυτό! Επίσης έχουμε όλοι και φιλοδοξίες αφού αν εξαιρέσουμε κάποιους έμπειρους ο Ηρόδοτος έχει κυρίως νέα παιδιά", είπε ο Μωραίτης με τον Κανδηλάκη να μιλάει για τον κόσμο που ήταν συγκινητικός την περασμένη Κυριακή: "Ο κόσμος μας έδωσε φτερά. Μας βοήθησε πολύ και δε μας έφερε άγχος η παρουσία του! Εμείς δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και το Αιγάλεω δε μας άγχωσε καθόλου!" είπε ο υψηλόσωμος αμυντικός με τον Μωραίτη να επιβεβαιώνει το σχόλιο μας για παρουσία φιλάθλων στο ντέρμπι... που είχαν χρόνια να πάνε στο γήπεδο: "Προς το τέλος του αγώνα έριξα μια ματιά στην κερκίδα και διαπίστωσα πως ήρθαν κάποιοι που είχαν καιρό να φανούν στο γήπεδο! Ήταν συγκινητικό αυτό!"

                         "Δε φοβόμαστε... τον Ταύρο"

Την Κυριακή ο Ηρόδοτος αντιμετωπίζει τον Φωστήρα στον Ταύρο (Αθήνα) και θεωρείται από πολλούς άλλο ένα ματς-τελικός για τον τίτλο: "Δε μας φοβίζει η ατμόσφαιρα. Είναι δύσκολα αλλά πάμε για νίκη", σχολίασε ο Κανδηλάκης που πρόσθεσε πως "ο τίτλος δε σημαίνει και άνοδος γιατί και τα μπαράζ θα είναι δύσκολα". Όσο για τον Μωραίτη αν και δε θέλησε να πει... "το πήραμε", είπε χαρακτηριστικά: "Ξέρω τι θα γίνει στην Αλικαρνασσό αν το πάρουμε και το περιμένω πως και πως! Βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, κάθε ματς είναι τελικός και είμαι αισιόδοξος και αυτό μπορώ να το πω!"

Τέλος, και στην πλευρά της διοίκησης απορρέει κλίμα ικανοποίησης για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών και την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων τους εντός γηπέδου στο ντέρμπι με το Αιγάλεω και αυτό αποτυπώθηκε και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ιθύνοντες του Ηροδότου.

Σ’ αυτή την ανακοίνωση θυμίζουμε πως έγινε λόγος και για τη συμπεριφορά των οπαδών του Αιγάλεω και «τις προκλήσεις και τη ρίψη αντικειμένων». Κάτι αληθές και προκλητικό που ευτυχώς δεν έφερε αντιδράσεις από τον κόσμο του Ηροδότου που θα έβαζαν σε κίνδυνο την ομάδα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News