Γ Εθνική

Ευχαρίστησε αστυνομία και διαιτητές ο Ηρόδοτος

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, καθώς και τους διαιτητές του παιχνιδιού που όπως τονίζεται στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεών τους εξέδωσε η διοίκηση του Ηροδότου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα με το Αιγάλεω κ. Στάθη Γκορτσίλα και τους βοηθούς του κ. Νατσιόπουλο και κ. Τοροσιάδη για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα και τον χαρακτήρα ντέρμπι, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, σφυρίζοντας αντικειμενικά δύο ιστορικές ομάδες, χωρίς με τις αποφάσεις τους να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης. Τέτοιες διαιτησίες δεν προάγουν μόνο τον χώρο της ελληνικής διαιτησίας, αλλά συντελούν στην αναβάθμιση του προϊόντος που ονομάζεται Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου ταξίαρχο κ. Κανακουσάκη Ιωσήφ, τον Επικεφαλή μέτρων τάξης αστυνόμο Α' κ. Θεοδοσούλη Εμμανουήλ, τους βοηθούς του, Υπαστυνόμους Α' κ. Σηφάκη Εμμανουήλ και κ. Μουρτζάκη Παναγιώτη, τον Διοικητή των Διμοιριών Ηρακλείου αστυνόμο Β' κ. Μαραβελάκη Ιωάννη και όλους τους αστυνομικούς που πήραν μέρος στα μέτρα τάξης."

Σχόλια