Το μήνυμα του προέδρου για το ντέρμπι τίτλου στην Αλικαρνασσό

Ποδόσφαιρο
Το μήνυμα του προέδρου για το ντέρμπι τίτλου στην Αλικαρνασσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Υπάρχουν άνθρωποι να στηρίξουν το πλάνο και στη Football League!"

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Για την ακρίβεια αύριο στη Νέα Αλικαρνασσό (15.00) ο Ηρόδοτος φιλοξενεί το Αιγάλεω στο ντέρμπι κορυφής και με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρωτιά...

Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες πριν τη σέντρα αλλά στο φινάλε ο Ηρόδοτος θα κάνει το ρεπό του! Αυτό σημαίνει πως θέλει τη νίκη αύριο αφού αν κερδίσει και τα υπόλοιπα ματς θα είναι πρωταθλητής! Βλέπετε με δεδομένο πως είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο μέσα στο Αιγάλεω θα έχει το πάνω χέρι και σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας... "Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και όχι μόνο στην Αλικαρνασσό! Ο Ηρόδοτος είναι μεγάλη ομάδα και η θέση της είναι στη Β΄Εθνική! Να επιστρέψουμε εκεί μετά από 30 χρόνια", είπε χθες ο Στέλιος Σωκιανός που μίλησε στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV και τον Γιώργο Μιμίκο και πρόσθεσε πως "υπάρχουν άνθρωποι να στηρίξουν το πλάνο και στη Football League"! Παράλληλα ζήτησε από τον κόσμο να είναι προσεκτικός αφού αναμένονται 150 και πλέον φίλαθλοι του Αιγάλεω στο γήπεδο!

Να σημειωθεί τέλος πως σήμερα στην προπόνηση του Ηροδότου ο κόσμος της ομάδας θα είναι δίπλα στους παίκτες για να τους βάλει στο... κλιμα της αυριανής μάχης!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News