Γ Εθνική

Παιχνίδι της χρονιάς το Ηρόδοτος- Αιγάλεω

Στους ρυθμούς του ντέρμπι της Κυριακής κινούνται στη Ν. Αλικαρνασσό

Τη στήριξη 100 φιλών του θα έχει το Αιγάλεω

Όλοι στη Νέα Αλικαρνασσό κινούνται στο ρυθμό του παιχνιδιού με το Αιγάλεω μεθαύριο Κυριακή (25/02), με τον Ηρόδοτο να θέλει το φίλαθλο κόσμο δίπλα του, προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουν τη νίκη, η οποία αποτελεί μονόδρομο.
Το συγκρότημα του Μανόλη Παπαματθαιάκη δείχνει έτοιμο, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχικά, να πάρει το μέγιστο από την επικείμενη αναμέτρηση, κάτι το οποίο θα του δώσει ισχυρό προβάδισμα στη μάχη του τίτλου.
Το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού αναμένεται γεμάτο και τον παλμό έδωσαν ο πρόεδρος των “κυανόλευκων” Στέλιος Σωκιανός και ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής του Ηροδότου Λευτέρης Γιαλούσης.
Από την πλευρά του, ο κ. Σωκιανός, εκπροσωπώντας σαφώς όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, έκανε κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να βρεθεί στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού και να δώσει στους ποδοσφαιριστές την ώθηση για τη νίκη.
«Ο πρόεδρος, όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και η οικογένεια του Ηροδότου καλούν όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να βρεθεί στη Νέα Αλικαρνασσού στον “τελικό” της κατηγορίας με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Αιγάλεω, στο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας, που θα καθορίσει εν πολλοίς τον τίτλο του πρωταθλητή», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ηροδότου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Λευτέρη Γιαλούση, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε: «Σίγουρα είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Είναι μια κομβική αναμέτρηση για μας, γιατί θέλουμε τη νίκη οπωσδήποτε καθώς δεν έχουμε κάνει ακόμα το ρεπό μας. Το καλό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε το πλεονέκτημα. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και όλοι ευελπιστούμε να είναι γεμάτο το γήπεδο».
Από ’κει και πέρα, το Αιγάλεω θα έχει τον κόσμο δίπλα του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού θα βρεθούν περίπου 100 οπαδοί του “Σίτι”, που θα κάνουν το ταξίδι από την Αθήνα.

Σχόλια