«Όλοι στο Ατσαλένιο κοντά στην ομάδα»

Ποδόσφαιρο
«Όλοι στο Ατσαλένιο κοντά στην ομάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας κάνουν οι φίλαθλοι του ΠΟΑ για το παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο στο Ατσαλένιο

Ανακοίνωση μέσω της οποία γίνεται κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του ΠΟΑ να βρεθεί την Κυριακή (25/02) στο Ατσαλένιο και στην κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο, εξέδωσαν οι οργανωμένοι των «πρασίνων».

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Ατσαλένιου στις 3 μ.μ. η ομάδα του Π.Ο.Α δίνει μια ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ μάχη που θα κρίνει κατά πολύ την υπόθεση ''παραμονής'' στην Γ' Εθνική!

Αντιλαμβάνεστε ότι, δικαιολογίες δεν πρέπει να υπάρξουν, οποιαδήποτε μορφή ιδιοτέλειας επιβάλλεται να κάνει στην άκρη και όλοι μαζί να βρεθούμε κοντά σε αυτή την ομάδα σε αυτή την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση! 

Το ιστορικό σωματείο του Ηρακλείου, ο συμπαθής σε όλους Π.Ο.Ατσαλένιου, τώρα πια χρειάζεται την παρουσία όλων μας στο γήπεδο, ανεξάρτητου ηλικίας και φύλου, πόσο μάλλον των κατοίκων Ατσαλένιου ώστε να στηρίξει την προσπάθεια των παιχτών μας για ένα και μόνο αποτέλεσμα . . .την νίκη με αντίπαλο τον Αγ. Ιερόεθεο (από το Περιστέρι των Αθηνών)!

Επιτέλους ας είμαστε όλοι κοντά στο ποδοσφαιρικό καμάρι του προαστίου μας, όπως τον παλιό καλό καιρό. Αγαπάμε και συμπαραστεκόμαστε στην ομάδα της γειτονιάς μας για ένα απλό και μόνο λόγο . . . αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του DNA μας!

ΥΓ: Από τους παίχτες-προπονητές δε, επιζητούμε το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από το να υπερασπιστούν με ΠΑΘΟΣ τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό αλλά και τις ικανότητες τους!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News