default-image

Ηρόδοτος-Αιγάλεω: Τα "κλειδιά" του τίτλου

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος-Αιγάλεω: Τα "κλειδιά" του τίτλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να έχουμε ακόμα Φεβρουάριο, όμως το φετινό πρωτάθλημα-εξπρές της Γ' Εθνικής έχει μπει στην τελική του ευθεία και σε 40 περίπου ημέρες θα γνωρίζουμε τον πρωταθλητή στον 8ο Όμιλο, ο οποίος στη συνέχεια θα διεκδικήσει μέσω μπαράζ με τους πρωταθλητές των άλλων ομίλων την άνοδό του στη Football League.

Η τελική μάχη έχει έντονο χρώμα Κρήτης, με τον Ηρόδοτο και το Αιγάλεω να κορυφώνουν την προσπάθειά τους, αρχής γενομένης από την Κυριακή, όπου το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι στη Νέα Αλικαρνασσό θα κρίνει πολλά.

Οι δύο ομάδες, με βαριά φανέλα και πολύ κόσμο, είναι ισόβαθμες έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε και όλα παίζονται, με τον Ηρόδοτο πάντως να έχει το μειονέκτημα ότι θα κάνει το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική, ενώ το Αιγάλεω ήδη έχει βγάλει αυτή την υποχρέωση στο β' γύρο.

Έτσι, μετά το ντέρμπι για τον Ηρόδοτο θα απομένουν τέσσερα ματς, με μία έξοδο στην Αθήνα κόντρα στο Φωστήρα, αλλά και την τοπική μάχη στο Ατσαλένιο με τον ΠΟΑ, ενώ θα φιλοξενήσει Κηφισιά και ΑΕΜ.

Λόγω του ρεπό πάντως, ο Ηρόδοτος για να κρατά την τύχη στα χέρια του θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει το Αιγάλεω και στη συνέχεια να κάνει το απόλυτο, αφού θα υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία, εφόσον και το "Σίτι" πάρει όλα τα ματς που απομένουν.

Το Αιγάλεω, μετά το ματς με τον Ηρόδοτο, μοιάζει να έχει πιο βατό πρόγραμμα με Κηφισιά, ΟΦΙ και Παλαιόχωρα εντός, και ΑΕΜ και Άγ. Ιερόθεο εκτός έδρας. Αναμφίβολα όμως όλα τα λεφτά θα είναι το ντέρμπι της Κυριακής...

Η μάχη προς τον τίτλο

17η αγων. (25/02)

Ηρόδοτος-Αιγάλεω

18η αγων. (04/03)

Αιγάλεω-Κηφισιά

19η αγων. (11/03)

ΑΕΜ-Αιγάλεω

20ή αγων. (18/03)

Αιγάλεω-ΟΦΙ

21η αγων. (24/03)

Άγ. Ιερόθεος-Αιγάλεω

22η αγων. (01/04)

Ηρόδοτος ρεπό

Αιγάλεω-Παλαιόχωρα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News