default-image

Θλάση ο Κασαπάκης, ενοχλήσεις ο Κασμερίδης

Αθλητισμός
Θλάση ο Κασαπάκης, ενοχλήσεις ο Κασμερίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίχως τους Κασαπάκη και Κασμερίδη ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ηρόδοτος για την αναμέτρηση με την ΑΕ Μυλοποτάμου, με τον πρώτο να μην προλαβαίνει, όπως όλα δείχνουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει μοιρασμένες πιθανότητες.

Από τη μία ο Χρήστος Κασαπάκης, ταλαιπωρείται ακόμα από τη θλάση των τελευταίων εβδομάδων, ενώ ο Αλέξης Κασμερίδης ένιωσε ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο μηνίσκο του γονάτου του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός κανονικού προγράμματος. Βέβαια οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» φοβήθηκαν για μεγάλη ζημιά, ωστόσο δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, με τον τραυματισμό του να μη δείχνει κάτι σοβαρό.

Ως εκ τούτου η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής, όταν και θα κορυφωθεί η προετοιμασία της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕ Μυλοποτάμου.

Από κει και πέρα, δεν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα, με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να θέλει τη νίκη προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους για το 2017 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News