default-image

Μπήκε ο Ανυφαντάκης, «τρέχει» ο Τοπούζης

Αθλητισμός
Μπήκε ο Ανυφαντάκης, «τρέχει» ο Τοπούζης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να κάνει… «restart» στο πρωτάθλημα και να αφήσει πίσω του τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών θέλει ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (17/12) από την Παλαιόχωρα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το συγκρότημα του Μανόλη Πατεμτζή, θέλει την επιστροφή του στις νίκες και καλείται να το δείξει από το παιχνίδι με την Παλαιόχωρα, όπου οι τρεις βαθμοί αποτελούν τον πρώτο και μοναδικό στόχο.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε με καλή διάθεση στο αγωνιστικό τμήμα, καθώς και με επιστροφές, με τον Βενιζέλο Ανυφαντάκη να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του. Από την άλλη πλευρά, αγώνα δρόμου θα κάνει όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης Τοπούζης, με τον επιθετικό των Ζωνιανών να… τρέχει για να προλάβει την επικείμενη αναμέτρηση.

Οι πιθανότητες επιστροφής του στο βασικό σχήμα είναι μοιρασμένες, ωστόσο ο Μανόλης Πατεμτζής θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς αποτελεί μια σημαντική μονάδα στο ρόστερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News