default-image

Μια ισοπαλία με... οφέλη για τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Μια ισοπαλία με... οφέλη για τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικά είχε οφέλη από το ντέρμπι με τον ΠΟΑ ο Ηρόδοτος. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά ασφαλείας από τους «πράσινους», να διατηρήσει την καλή ψυχολογία του συγκροτήματος και να βάλει ακόμα ένα θετικό λιθαράκι στην πορεία που πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη κοιτάζει πλέον τη συνέχεια και το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕ Μυλοποτάμου, στο οποίο η νίκη αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο, με τους «κυανόλευκους» να βλέπουν τον τίτλο να… πλησιάζει.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ατσαλένιου που έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι για το 2017 (την Κυριακή έχει ρεπό) ήταν άψογα στημένη απέναντι στον Ηρόδοτο. Μιλώντας όμως μόνο για το αμυντικό κομμάτι… Γιατί στο επιθετικό, απ' όσο φάνηκε δεν το κυνήγησε όσο έπρεπε και όσο μπορούσε για να καταφέρει να αποσπάσει τη νίκη. Ή μάλλον δεν το πίστεψε όσο θα μπορούσε.

Μπορεί η τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού να ήταν αμυντικογενής, ή τουλάχιστον αυτό φάνηκε, όμως το πλάνο ήταν καρμπόν για τα «γούστα» και τα «θέλω» των παικτών του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Η ισοπαλία βόλευε τους γηπεδούχους, οι οποίοι πέραν ελαχίστων στιγμών, δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου. Ο δείκτης των «πρασίνων», ως προς τη συνολική τους εικόνα, τείνει προς το θετικό, ωστόσο αυτό που πάντα μετράει είναι η νίκη. Και αυτή δεν ήρθε…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News