default-image

Οι "στρατηγοί" μιλούν για το Ηρόδοτος-ΠΟΑ!

Ποδόσφαιρο
Οι "στρατηγοί" μιλούν για το Ηρόδοτος-ΠΟΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη "Νέα Κρήτη" μίλησαν οι προπονητές του Ηροδότου και του ΠΟΑ ενόψει του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Οι δύο συμπολίτες διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους μεθαύριο Κυριακή (10/12, 15:00), με τις ομάδες να θέλουν τη νίκη προκειμένου ο μεν Ηρόδοτος να σπάσει την αρνητική παράδοση και να αυξήσει τη διαφορά από το δεύτερο ΠΟΑ, ενώ η ομάδα του Ατσαλένιου να φτάσει σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους "κυανόλευκους".

Μιλώντας για την επικείμενη αναμέτρηση, ο τεχνικός του Ηροδότου Μανόλης Παπαματθαιάκης τόνισε: «Νομίζω ότι σ' αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει κανένα ρόλο η βαθμολογία, γιατί μιλάμε για ιδιαίτερα τοπικά παιχνίδια. Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και θέλουμε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα αλλάξουμε την αρνητική παράδοση που έχει το σωματείο μας απέναντι στον ΠΟΑ και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, που περιμένουμε να είναι ο δωδέκατος παίκτης. Να αποδείξουμε ότι δίκαια είμαστε εμείς η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας».

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του ΠΟΑ Μανόλης Σουτζής δήλωσε: «Παίζουμε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρόδοτο. Στα χαρτιά φαβορί είναι ο Ηρόδοτος. Εμείς θα πάμε στην Αλικαρνασσό με στόχο τη νίκη. Εύχομαι να βρεθούμε σε καλή μέρα και να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».

Ερωτηθείς να απαντήσει για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα. Παραμένει στόχος μας η γρήγορη σωτηρία. Δεν έχουμε άγχος και πάμε να παίξουμε ένα ντέρμπι να το ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές μου. Από 'κει και πέρα, ό,τι μπορέσουμε να πάρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News