Γ Εθνική

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Ηρόδοτο

Θέλει τον φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο την Κυριακή (10/12, 15:00) η διοίκηση του Ηροδότου

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να βρεθεί στη Νέα Αλικαρνασσό την Κυριακή (10/12, 15:00) για την αναμέτρηση του Ηροδότου με τον ΠΟΑ εξέδωσε η διοίκηση των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να έχει άλλη μία δυναμική παρουσία την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΟΑ. Το αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μας για την μέχρι τώρα πορεία τους και το μεγάλο μας στοίχημα είναι να γεμίσει το γήπεδο. Αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόρες ομάδες του ομίλου, όπου στόχος είναι άλλη μία μεγάλη εμφάνιση για να εδραιωθεί ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ στην πρώτη θέση.

Ταυτόχρονα καλούμε όλους τους φίλους του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου αλλά και τους φιλάθλους του προσφυγικού σωματείου του ΠΟΑ να παρευρεθούν σ/ αυτόν το σημαντικό αγώνα, που βάση της ιστορίας των δύο ομάδων αλλά και της έως τώρα πορείας τους επιθυμούμε να εξελιχθεί σε διαφήμιση και γιορτή για το κρητικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον συντοπίτη μας διαιτητή κ. Φουκάκη και τους συνεργάτες του, ώστε μετά το τέλος του αγώνα πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος …

Την Κυριακή όλοι στην Αλικαρνασσό!!!!»

Σχόλια