default-image

Νέο ξεκίνημα στον ΠΟΑ

Αθλητισμός
Νέο ξεκίνημα στον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολύ διάθεση και όρεξη ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΠΟΑ ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα του Ατσαλένιου ξανά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αυτό από μόνο του προκαλεί συναισθήματα χαράς στο προσφυγικό προάστιο, καθώς μετά από δύο χρόνια απουσίας, η ομάδα θα είναι ξανά στις Εθνικές κατηγορίες.

Άλλωστε, σύμφωνα με τη δυναμική του, αλλά και τις βάσεις που υπάρχουν εκεί αξίζει να βρίσκεται σύμφωνα με τους περισσότερους.

Στην πρώτη προπόνηση, παρευρέθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου οι Μαραγκάκης, Σταθόγλου, Χαρίτος, Αραβιάκης, Αμπντουραχμάνι και Γιαγκιόζης αλλά και οι παίκτες από το περυσινό ρόστερ Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου, Καρβελάς, Μπουτσάκης, Βρεττός Ν., Βρεττός Κ., Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Πετράς, Πετράκης, Χατζηανδρέου, Γιαννόπουλος, Χατζημηνάς, Ντραγκόντι, Χατζηανδρέου. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Δημήτρης Λυδάκης, που πέρυσι υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, αλλά και ο Σταμάτης Μακρυγιαννάκης από τον Κεραυνό.

Λίγα λόγια και πολύ δουλειά ήταν το «μήνυμα» του Βασίλη Κρασανάκη προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ σε πρώτη φάση δεν αναλύθηκαν περισσότερα τα δεδομένα για τη νέα χρονιά.

Από κει και πέρα, ο προπονητής και οι άνθρωποι του ΠΟΑ έχουν ανοιχτές «κεραίες» για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που παρακολουθούν και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο «μέτωπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News