default-image

Αγκάθι η αποζημίωση Καραγκούνη

Αθλητισμός
Αγκάθι η αποζημίωση Καραγκούνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο του Σέρχιο Μαρκαριάν με την ΕΠΟ για την αποχώρηση του μέχρι πρότινος ομοσπονδιακού τεχνικού από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός φέρεται να μην πείστηκε από τα όσα είχε συζητήσει πριν από λίγες ημέρες με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και παραιτείται χωρίς να λάβει κάποια αποζημίωση, όπως συνέβη στην υπόθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Τώρα σε πρώτο πλάνο για την Ομοσπονδία περνάει το θέμα του Γιώργου Καραγκούνη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως «τελείωσε», αλλά το πρόβλημα με την περίπτωση του «τυπάρα» προκύπτει με την αποζημίωση που θα κληθεί να του καταβάλει η ΕΠΟ και φτάνει τις 300.000 ευρώ.

Δεν αποκλείεται στο αυριανό Δ.Σ. (στις 11 το πρωί) να κληθεί και ο Καραγκούνης για να καταθέσει και τη δική του άποψη για τα όσα συνέβησαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τη στιγμή που εκείνος επέστρεψε από άλλο πόστο, να πει τις δικές του αλήθειες και να μιλήσει και για τη συνεργασία του με τον Μαρκαριάν.

Από εκεί και πέρα, διαψεύδεται η φημολογία που έχει αναπτυχθεί και θέλει τον Νίκο Νταμπίζα να είναι υποψήφιος για να διαδεχθεί τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν εξετάζεται η περίπτωση ενός πρώην διεθνούς άσου, ο οποίος ήταν στην ομάδα του 2004 και έπαιζε την ίδια περίπου περίοδο με τον Καραγκούνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News