Γ Εθνική

Με Ανωγειανάκη στην Γ΄ Εθνική ο ΠΑΟΚρουσώνα

 Μετά από συνάντηση που έγινε χτες βράδυ στα γραφεία του ΠΑΟ Κρουσώνα, αποφασίστηκε το σωματείο να συμμετέχει κανονικά στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων για την δήλωση συμμετοχής. Δημιουργήθηκε παράλληλα μια διοικούσα επιτροπή, με στόχο να τρέξει όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα και ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια στο νέο πρωτάθλημα ενώ γίνονται ζυμώσεις για μία ισχυρή διοίκηση που θα ανακοινωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.


Την διοικούσα επιτροπή αποτελούν οι: Κουτσογιαννάκης Αντώνης, Πυργιανάκης Μύρος, Βαλτζάκης Γεώργιος, Λεμονάκης Μανόλης, Πυργιανάκης Κώστας, Φασουλάκης Γρηγόρης, Γιανναδάκης Γεώργιος, Κόκκινος Γεώργιος, Κατσουλάκης Χαράλαμπος, Στειακάκης Δευκαλίων, Γωνιανάκης Διογένης, Μαμουλάκης Αντώνης, Βαμβουκάκης Μιχάλης, Βαρδαλαχάκης Μανόλης, Βεργετάκης Αντώνης, Πρικάκης Ιωάννης, Κριτσωτάκης Γεώργιος. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής απευθύνουν κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις του Κρουσώνα να στηρίξουν την καινούργια προσπάθεια, ώστε η τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει την ομάδα και να δημιουργηθεί ένα σωματείο λαϊκής βάσης.Νέος προπονητής ο Στέλιος Ανωγειανάκης


Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Ανωγειανάκη και του εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Συνεργάτης του κ. Ανωγειανάκη στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Γιαλαμάς. Άμεσα ο ΠΑΟ Κρουσώνα θα ανακοινώσει και τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα, έχοντας ήδη προχωρήσει σε προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

Σχόλια