Γ Εθνική

Σκέφτεται οικειοθελή αποχώρηση από την Γ΄ Εθνική ο ΠΑΟΚρουσώνα

Ορατό φαίνεται πως είναι για τον  ΠΑΟΚρουσώνα το ενδεχόμενο τη νέα χρονιά να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα  λόγω των οικονομικών δυσκολιών.

Η οικειοθελής πτώση απ' την Γ' Εθνική, ύστερα από 9 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, μοιάζει μονόδρομος όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες. Στην πικρή διαπίστωση ότι αδυνατούν να οδηγήσουν την ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, φαίνεται πως έχουν καταλήξει τις τελευταίες ώρες οι ιθύνοντες του ΠΑΟ Κρουσώνα!

Οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες της εποχής, σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις για τη συμμετοχή στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία της χώρας, δημιουργούν ένα απροσπέλαστο εμπόδιο για τον Δημήτρη Πιτσικάκη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι φέρεται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο  να δηλώσουν την ομάδα τους στην Α1' κατηγορία της ΕΠΣΗ!

Η οριστική απόφαση θα ληφθεί αύριο το απόγευμα οπότε θα πραγματοποιηθεί στον Κρουσώνα έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη συζήτηση του θέματος παρουσία των μελών του σωματείου, ωστόσο μοιάζει δύσκολο  να διαφοροποιηθούν προς το καλύτερο τα πράγματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις τάξεις του ΠΑΟ Κρουσώνα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση απέναντι σε Πολιτεία και ΕΠΟ, κυρίως για το γεγονός ότι δεν απέδωσαν προς τα σωματεία των νησιών τα προβλεπόμενα πόσα για τα ταξίδια κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πρωταθλήματος.

Σχόλια