default-image

Καπετάνος: Στόχος της Ξάνθης το κύπελλο

Αθλητισμός
Καπετάνος: Στόχος της Ξάνθης το κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παντελής Καπετάνος υποστήριξε πως η Ξάνθη έχει ως βασικό στόχο τη διεκδίκηση του Κυπέλλου έτσι ώστε να δώσει στους φιλάθλους της τον τίτλο που του λείπει όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά :

Για το εάν περίμενε την καλή πορεία της Ξάνθης αλλά και τη δική του φέτος; «Για να σας πω την αλήθεια μετά την έλευση του Λουτσέσκου το περίμενα. Είχαμε μιλήσει με τον κόουτς και στο τηλέφωνο πριν έρθει. Είχαμε πει ότι η ομάδα θα παλέψει για μια θέση στην πεντάδα και θα κυνηγήσουμε τη διάκριση στο κύπελλο. Πλέον είναι τέλη Μαρτίου και είμαστε ακόμα μέσα σε αυτούς τους στόχους και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό»

Για το τι άλλαξε ο Λουτσέσκου με την έλευση του; «Έχει αλλάξει πάρα πολλά στην ομάδα της Ξάνθης. Δούλεψε πολύ στη φιλοσοφία της ομάδας. Η φιλοσοφία της Ξάνθης πλέον είναι σε όποιο παιχνίδι παίζει, να ψάχνουμε τη νίκη. Υπήρχαν κάποιες ισοπαλίες που κάναμε μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων αλλά πέρα από την ατυχία που είχαμε σε κάποια παιχνίδια, ήταν και μια φυσιολογική αγωνιστική κοιλιά που έκανε η ομάδα. Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλει-οφ, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο με το πρόγραμμα που έχουμε, αλλά έχουμε και το κύπελλο. Είμαστε κοντά στο να το πετύχουμε αλλά βασικός μας στόχος παραμένει ο τελικός του κυπέλλου, γιατί εκεί μπορείς να διεκδικήσεις ένα τίτλο και είναι κάτι που θα θυμάται ο κόσμος».

Για ποιους λόγους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη; «Το τελευταίο πέρασμα μου από τη Στεάουα δεν ήταν καλό γιατί είχα και ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Φοβήθηκα να μπω στο χειρουργείο ξανά και αυτό με καθυστέρησε ακόμα περισσότερο και έτσι έχασα όλη τη χρονιά. Στην Ξάνθη μου δείξανε πόσο με πιστεύουν από την πρώτη στιγμή, δείξανε εμπιστοσύνη σε μένα παρά το γεγονός ότι ξέρανε το πρόβλημα που είχα. Έβαλα τα δυνατά μου δούλεψα και τώρα είμαι εδώ να δώσω τα πάντα για την ομάδα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει στόχους στη ζωή του. Εμένα ο στόχος μου είναι ακόμη παραπάνω δεν τα παρατάω ποτέ. Θα ήθελα να μπορέσω να κάνω μια ακόμα μεταγραφή και αυτή να είναι εκτός Ελλάδας. Γύρισα στην Ελλάδα και τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από ότι τα περίμενα . Είμαι τυχερός γιατί είμαι σε μια ομάδα η οποία δεν έχει τα προβλήματα που έχουν οι άλλες ομάδες. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά ο στόχος μου είναι να ξαναφύγω στο εξωτερικό ώστε να μπορέσω απολαύσω λίγο ακόμα την ποδοσφαιρική μου καριέρα».

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Δεν αποδέχομαι το ρόλο του φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ καλή. Ο Ηρακλής δεν είναι ομάδα Β΄ εθνικής. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που ήμουν εγώ στην ομάδα, αλλά τα χρόνια τότε. Πλέον έχουν μπει κάποιοι άνθρωποι και κάνουν δουλειά στην ομάδα. Είναι πενήντα-πενήντα η πρόκριση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News