default-image

Εκδικάστηκε το "ύποπτο" Καλλιθέα- Ηρακλής Ψαχνών

Ποδόσφαιρο
Εκδικάστηκε το "ύποπτο" Καλλιθέα- Ηρακλής Ψαχνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκαση της υπόθεσης του «ύποπτου» αγώνα της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών μόνο ως φαρσοκωμωδία μπορεί να χαρακτηριστεί!

Οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης με κοινό μέτωπο (σ.σ.: δύο δικηγόρους η αθηναϊκή ομάδα και τρεις οι Ευβοιώτες) και προσπαθούσαν να εξηγήσουν στον δικαστή ότι κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το κατηγορητήριο που συντάχτηκε προς τις δύο ομάδες για το συγκεκριμένο ματς.

Το «παρών» έδωσαν σχεδόν όλοι οι παίκτες των δυο ομάδων για να καταθέσουν, αλλά δεν μίλησαν και οι μόνοι που τοποθετήθηκαν ήταν ο έμπειρος πορτιέρο του Ηρακλή Ψαχνών, Θανάσης Τόλιος που είπε: «Εχω δεχθεί 23 τέρματα στο πρωτάθλημα, όποτε θα έρθω άλλες 22 φορές εδώ»!

Από την άλλη ο στόπερ των «πράσινων», Κώστας Γιώτας δήλωσε: «Εξηγήστε μου το λόγο που βρίσκομαι εδώ...»

Στη συνέχεια μίλησε και ως μάρτυρας υπεράσπισης ένας άλλος παίκτης του Ηρακλή Ψαχνών, ο Θανάσης Ρεπετσάς, ο οποίος είπε: «Σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω το ποδόσφαιρο, γιατί κάθε φορά θα φοβάμαι να κάνω λάθος και στη συνέχεια μη με κλείσουν στη φυλακή»!

Από πλευράς Καλλιθέας, μίλησε ο αρχηγός, Δημήτρης Αρβανίτης, με τον έμπειρο στόπερ να δηλώνει: «Εχω κάνει κι εγώ λάθη στο παρελθόν τα οποία είναι στα πλαίσια του ποδοσφαίρου. Ύστερα αν δεν γίνουν λάθη πως θα μπουν γκολ...».

Ο ισχυρός άνδρας της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής τόνισε ότι δέχτηκε επίθεση, εκβιασμούς και απειλές, για το λόγο ότι πέρυσι ήταν μπροστάρης στην υπόθεση με τα στημένα και το συγκεκριμένο αποτελεί «εκδίκηση» κάποιων, ενώ ο ομόλογός του των Ευβοιωτών, Γιώργος Στούπας μίλησε για την «ρετσινιά» που προσφέρει με τόση ευκολία μια τέτοια έκθεση που έγινε αποδεκτή από την ελληνική δικαιοσύνη.


ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News