Επισκοπή: Κόλλησε στο 0-0 με Καλλιθέα

Ποδόσφαιρο
Επισκοπή: Κόλλησε στο 0-0 με Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελάχιστες ευκαιρίες εν μέσω… δυνατού ανέμου στο ΔΑΚ Γάλλου

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Football League, η Επισκοπή φιλοξένησε την Καλλιθέα, με το αποτέλεσμα στο ΔΑΚ Γάλλου να μένει στο ισόπαλο 0-0.

Οι καιρικές συνθήκες και ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να πιάσουν καλή απόδοση ενώ και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Η Καλλιθέα ήταν καλοστημένη στο αμυντικό της κομμάτι και η Επισκοπή δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει την αντίπαλη εστία, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

O διαιτητής κ. Πατεμτζής (Ηρακλείου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πολυχρόνη, Παναγιωτίδη (Επισκοπή), Καραγιάννη (Καλλιθέα).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Δήμιζας, Καραγιάννης, Λίμα, Γιαννούτσος, Λάμτσε, Παναγιωτίδης (87′ λ.τ. Ανδρέου), Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Νάνι, Τσιριγώτης, Τσόφλιος (76′ Βαρουξάκης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάτσης): Πάντος, Καραγιάννης, Παντελίδης, Κρητικός, Ν΄γκατέ, Στουπης (88′ Σάμιος), Μαρουκάκης (88′ Θεοδωράκης), Καλύβας, Σταύρου (76′ Βασιλειάδης), Καββαδίας (64′ N’ Γκουέμ), Παπαγγελής (64′ Χοτζάλι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News