Football League: Πέρασαν με 0-1 τα Τρίκαλα από την Ιεράπετρα

Ποδόσφαιρο
Football League: Πέρασαν με 0-1 τα Τρίκαλα από την Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλμα τίτλου έκαναν με τη νίκη τους τα Τρίκαλα ενώ ο ΟΦΙ άξιζε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι

Εντός έδρας ήττα γνώρισε σήμερα στο Βουζουνεράκειο ο ΟΦΙ με 0-1 από τα Τρίκαλα, με την Θεσσαλική ομάδα να ανεβαίνει στους 46 βαθμούς και να βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Ο ΟΦΙ έμεινε στην στην 3η θέση της κατάταξης με 37 πόντους και στα επόμενα παιχνίδια θα τα δώσει όλα για να διεκδικήσει την 2η προνομιούχο θέση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο ΟΦΙ ζήτησε πέναλτι στο 27' για ανατροπή του Χαντί απο τον Σανδραβέλη, αλλά ο διαιτητής Καδδάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον ΑΟΤ να έχει την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς, με τον Ντόση να σουτάρει εκτός περιοχής στο 35' και να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ ο Καραγκιολίδης.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες τρία λεπτά αργότερα, με τον Αποστολόπουλο να πιάνει το σουτ και την μπάλα να περνά λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 59' ο Καραγκιολίδης έδειξε τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Πελάεθ κι έδιωξε σε κόρνερ, στο 66' για λογαριασμό των παικτών του Τίμου Καβακά ήταν για λίγο άστοχο το σουτ του Μηνά, ενώ στο 72' ο Κατσικοκέρης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ζαρόπουλο.

Δεν έγινε το 1-0 και, αντίθετα, ο Τσίπρας με σουτ εκτός περιοχής στο 76' βρήκε δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Περικλή Αμανατίδη.

Πάλεψε για την ισοφάριση ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, στο 94’ ο Βέρτζος έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή σε προσπάθεια των γηπεδούχων και το σφύριγμα της λήξης έφερε χαμόγελα στους φιλοξενούμενους.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Σμίλτος, Χύσι (38' λ.τρ. Τζελέπης), Χιντζίδης, Σκόνδρας, Βογιατζής, Μπάμπης, Χαντί, Αποστολόπουλος (64' Μηνάς), Κατσικοκέρης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Πέλκας, Γρηγορόπουλος (88' Ντούνης), Πελάεθ (84' Βέρτζος), Αλεκσιτς (63' Τσίπρας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News