Σφράγισε την παραμονή με Κατσικοκέρη ο ΟΦΙ

Ποδόσφαιρο
Σφράγισε την παραμονή με Κατσικοκέρη ο ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερπολύτιμη νίκη με 1-0 επί του Ασπρόπυργου στο «Πέτρος Βουζουνεράκης»

Την παραμονή του ΟΦΙ στην Football League σφράγισε η σημερινή νίκη με 1-0 επί του Ασπρόπυργου στο «Πέτρος Βουζουνεράκης».

Με αυτή την νίκη δημιουργήθηκε μεγάλη βαθμολογική απόσταση από την 11η θέση και πλέον βρίσκεται η ομάδα της Ιεράπετρας βρίσκεται μόνη 3η στην βαθμολογία.

Το συγκρότημα του Λασιθίου βρήκε το “χρυσό” τέρμα που έψαχνε από τον φορμαρισμένο Νίκο Κατσικοκέρη στο 71ο λεπτό σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ο δυνατός αέρος εξελίχθηκε και πάλι σε αρνητικό παράγοντα όπως και ο κακός αγωνιστικός χώρος του σταδίου.

Πριν την σέντρα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μανόλη Παπαδάκη, πρόεδρο του ΟΦΙ στην δεκαετία του ‘70 και πιο πιστού φίλου της ομάδας, που έφυγε από την ζωή πριν λίγες ημέρες.

ΟΦΙ (Τιμόθεος Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος (93΄ Καραγιάννης), Μπάμπης, Τζελέπης, Σμίλτος, Σκόνδρας, Μηνάς (58΄ Βακράκος), Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Χύσι (80΄ Ανυφαντάκης), Χαντί.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Κόλεφ, Φιλίπποβιτς, Νικολακάκης, Ζώνας, Νικολάου, Μπαξεβάνου, Κάκκο (78΄ Μίλιτς), Γκατσολάρι (68΄ Πολέτο), Σρέσκοβιτς (80΄ Φράγκος), Ζγκούρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News