Χωρίς νικητή: Ο ΟΦ Ιεράπετρας έμεινε στο 0-0 με τον Ιωνικό

Ποδόσφαιρο
Χωρίς νικητή: Ο ΟΦ Ιεράπετρας έμεινε στο 0-0 με τον Ιωνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Τίμου Καβακά είχε την υπεροχή, αλλά δε σκόραρε

Ο ΟΦ Ιεράπετρας δε κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Ιωνικό για την 16η αγωνιστική της Football League.

Με την ώθηση που δίνει το «Βουζουνεράκειο», οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ενώ ανασταλτικός παράγοντας ήταν και ο δυνατός αέρας.

Στο 23’ ο Κατσικοκέρης σούταρες άουτ από μακρινή απόσταση, ενώ στο 37’ η εκτέλεση κόρνερ του Χιντζίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΟΦΙ είχε διπλή χαμένη ευκαιρία στο 50’, με το φάουλ του Χιντζίδη και την προβολή του Αποστολόπουλου που δε βρήκε στόχο.

Στο τελευταίο ημίωρο ο ρυθμός έπεσε αισθητή, όμως η κλασσική ευκαιρία ανήκε στην ομάδα του Λασιθίου, με τον Αποστολόπουλου να πλασάρει και τον Ιωάννου να διώχνει με το σώμα, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Καραγκιολίδης, Μηνάς (46’ Χρυσοφάκης), Σέχου, Αναστασόπουλος, Κατσικοκέρης, Χιντζίδης, Βογιατζής (77’ Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σμίλτος, Μάγκας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ (69’ Κουϊρουκίδης), Κρητικός Ν., Κρητικός Σ., Γκοτσούλιας, Βουκμίροβιτς (77’ Παπουτσογιαννόπουλος), Βλαχομήτρος (55’ Μάναλης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News