Πήρε βαθμό «χρυσάφι» ο ΟΦΙεράπετρας στη Μαγνησία

Ποδόσφαιρο
Πήρε βαθμό «χρυσάφι» ο ΟΦΙεράπετρας στη Μαγνησία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Νίκη Βόλου

Με σημαντικό αποτέλεσμα έφυγε από την Μαγνησία ο ΟΦΙ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 απέναντι στη Νίκη Βόλου. Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις, η Λασιθιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή,σταθερή στην άμυνα και απειλητική στην επίθεση, έχοντας κάποιες καλές ευκαιρίες ώστε να πάρει το τρίποντο. Φυσικά θα μπορούσε ταυτόχρονα και να χάσει καθώς φάσεις δημιούργησε και η πολύ ποιοτική Νίκη.

Στο πρώτο μέρος από το 5λεπτό και μέχρι το 35΄, ο ΟΦΙ ήταν καλύτερος έλεγχε τον ρυθμό και θα μπορούσε να σκοράρει. Έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Αποστολόπουλο και Μηνά. Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στην επανάληψη και με το δοκάρι του Γκαρσία νωρίς είχα την ευκαιρία να προηγηθούν. Όμως ο ΟΦΙ ισορρόπησε και πάλι την κατάσταση κάνοντας με την σειρά δύο καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστεί τον Κατσικοκέρη.

Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση τους στα τελευταία λεπτά και έφτασαν σε δύο περιπτώσεις κοντά στο να ανοίξουν αυτοί το σκορ και κατά συνέπεια να πάρουν το τρίποντο.

Άψογη ήταν η φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση της Νίκης Βόλου προς την αποστολή του ΟΦΙ .

Νίκη(Στάϊκός Βεργέτης): Αποστολίδης, Κάρδαρης (78’ Καπός), Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Σ. Κυριακίδης, Μπαλάφας, Καμπαγέρο (60’ Τσιώλης), Ντομίνγκεθ, Λούκας Γκαρσία, Κρουθ, Ροχάνο.

ΟΦΙ(ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΑΒΑΚΑΣ): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης (46΄ λ.τ. Μπάμπης), Μάγκας, Σέχου, Τζελέπης, Σκόνδρας, Βογιατζής, Αποστολόπουλος (75’ Χρυσοφάκης), Κατσικοκέρης, Μηνάς (63’ Παπαδόπουλος).

Αποτελέσματα 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11/1

Νίκη Βόλου – ΟΦ Ιεράπετρας 0-0

Αιγάλεω – Καβάλα 0-0

Ασπρόπυργος – Τρίγλια 2-2

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/1

13.00 Ιάλυσος – Καλαμάτα

13.30 ΑΟ Τρίκαλα – Διαγόρας

15.00 Βέροια – Ολυμπιακός Βόλου

15.00 Ιωνικός – Θεσπρωτός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News