Football Leage: Τρίποντο για ΟΦΙ στο ντεμπούτο Καβακά

Ποδόσφαιρο
Football Leage: Τρίποντο για ΟΦΙ στο ντεμπούτο Καβακά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα της Ιεράπετρας επικράτησε με 1-0 στο «Βουζουνεράκειο» του Θεσπρωτού

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην Ιεράπετρα, με τον ΟΦΙ να επικρατεί στο Βουζουνεράκειο με 1-0 του Θεσπρωτού και έτσι ήταν νικηφόρο το ντεμπούτο στον πάγκο του νέου προπονητή Τιμόθεου Καβακά.

Καλό πρόσωπο παρουσίασε ο ΟΦΙ στην αναμέτρηση και θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα γκολ. Πάντως έφτανε για να τον χρίσει νικητή αυτό που σημειώθηκε στο 40λεπτό, όταν ο Σκόνδρας μετά από έξοχο συνδυασμό με τον Παπαδόπουλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΟΦΙ είχε δύο δοκάρια στην αναμέτρηση, με Παπαδόπουλο και Αποστολόπουλο ενώ ο Θεσπρωτός που έχει προπονητή τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 83΄ του Βιγιαφάνε για διαμαρτυρία.

ΟΦΙ (Τιμόθεος Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σέχου, Μάγκας, Σκονδρας, Χρυσοφάκης (61΄Αποστολόπουλος), Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Παπαδόπουλος (88΄ Σμίλτος), Μηνάς (68΄ Μέμος).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κωνσταντάκος, Δημητρουλάς, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Βιγιαφάνε, Ραμίρεζ (81΄ Κάτσης), Γώγος (87΄ Ευθυμίου), Κωνσταντίνου (73΄ Μπίκας), Κόλλας, Ντάλα Κοστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News