Football League: Βαριά ήττα του ΟΦΙ στα Τρίκαλα

Ποδόσφαιρο
Football League: Βαριά ήττα του ΟΦΙ στα Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα της Ιεράπετρας έχασε με 3-0 από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος

Το έργο του ΟΦΙ στα Τρίκαλα στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στους γηπεδούχους ήταν δύσκολο εκ προοιμίου και επιβεβαιώθηκε με την βαριά ήττα με σκορ 3-0.

Τα Τρίκαλα ήταν ανώτερα στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το 59ο λεπτό, όταν ο Μπάμπης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον ΟΦΙ να μένει με 10 παίκτες. Στην εξέλιξη της φάσης στο επόμενο λεπτό, ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ και ο Σταματής από κοντά σημείωσε το 1-0 σκοράροντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι!  Με δύο ωραία γκολ ο Ισπανός Πελάεθ (68’,78’) καθάρισε το παιχνίδι και χάρισε στα Τρίκαλα την πιο ευρεία φετινή τους νίκη στην Football League.

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος (85’ Ντόσης), Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Σταματής (83’ Άλεξιτς), Πελάεθ (82’ Τσίπρας), Λώττας

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Μπάμπης, Σμίλτος, Μάγκας, Σκόνδρας (80’ Ανυφαντάκης), Χιντζίδης, Αναστασόπουλος, Κατισκοκέρης, Αποστολόπουλος (47’ λ.τρ. Βογιατζής), Μηνάς (70’ Σέχου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News