Για τη νίκη ο Εργοτέλης κόντρα στην Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
Για τη νίκη ο Εργοτέλης κόντρα στην Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στις 17:30 το παιχνίδι στο Παγκρήτιο...

Ο Εργοτέλης παρουσιάζει (και) φέτος μέχρι τώρα διαφορετική εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια σε σχέση με αυτά μακριά από το Ηράκλειο. Έτσι μετά από δυο συνεχόμενες νίκες στο Παγκρήτιο ήρθε η ήττα στη Λάρισα από τον Απόλλωνα σχεδόν... χωρίς αντίσταση. Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει σήμερα στην έδρα της την Παναχαϊκή και κόντρα σε μια δυνατή και ιστορική ομάδα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες αλλά και να χτίσει χαρακτήρα για τη συνέχεια. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες χωρίς προβλήματα για τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Η τελευταία προπόνηση ήταν μικρής χρονικής διάρκειας και το βασικό κομμάτι της σε τακτικές υποδείξεις με βάση τον αντίπαλο.

Σήμερα στις 12:30 έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Παγκρήτιο όπου θα γίνει προβολή βίντεο στους παίκτες και έπειτα η αποστολή θα αναχωρήσει για το γεύμα της σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Η αποστολή με την ομάδα της Πάτρας θα ανακοινωθεί στους ποδοσφαιριστές λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Δηλώσεις Ταουσιάνη και παικτών

Ο Γιάννης Ταουσιάνης μιλώντας στη "Ν.Κ." για το παιχνίδι σχολίασε: "Έχουμε απέναντί μας μια καλή ομάδα. Πιστεύω να επανέλθουμε στα θετικα αποτελέσματα μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε".

Από την πλευρά του ο Μανόλης Ροβίθης που είναι από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας πρόσθεσε: "Πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερη σταθερότητα σαν ομάδα. Σίγουρα μέσα στο Παγκρήτιο παίζουμε πολύ καλύτερα και έρχεται πιο εύκολα το θετικό αποτέλεσμα. Ασφαλώς μας βοηθάει πολύ και ο καλός αγωνιστικός χώρος. Ωστόσο πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια και να προσαρμοστούμε στα δεδομένα των εκτός έδρας αναμετρήσεων". Όταν έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένος για το σημερινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ο Ροβίθης τόνισε:

"Θα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό ματς και ο κόσμος που θα έρθει θα απολαύσει το κάθε του λεπτό". Τέλος, ο νεαρός Αντώνης Αλεξάκης που έχει ήδη πάρει ευκαιρίες στον Εργοτέλη δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα και μπορώ να βοηθάω και από την πλευρά μου. Θα δουλέψω και θα προσπαθήσω όσο μπορώ για το καλύτερο δυνατό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News