Τεράστιο διπλό ΟΦΙ 0-1 επί του Ιωνικού

Ποδόσφαιρο
Τεράστιο διπλό ΟΦΙ 0-1 επί του Ιωνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Ιεράπετρας το έβαλε ο Αποστολόπουλος

Μεγάλο παιχνίδι έκανε σήμερα ο ΟΦΙ στο γήπεδο της Νεάπολης, επικρατώντας με 0-1 μέσα στην «καυτή» έδρα του Ιωνικού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League.

O ΟΦΙ έκανε αποφασιστικό παιχνίδι ενώ είχε στο πλευρό του και 15 ηρωικούς οπαδούς του που ταξίδεψαν από την Ιεράπετρα για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Χρυσός σκόρερ ήταν ο Αποστολόπουλος. Συγκεκριμένα στο 32΄ ο Κατσικοκέρης που πίεσε ψηλά τους αμυντικούς έκλεψε την μπάλα και με εξαιρετικό τρόπο έβγαλε από αριστερά μόνο τον Αποστολόπουλο, ο οποίος διένυσε μερικά μέτρα πάτησε περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ 0-1. Ο σκόρερ ήταν πάντως και άτυχος καθώς αποχώρησε τραυματίας στο 44’. Ο ΟΦΙ με συγκέντρωση στη συνέχεια στην άμυνα και τον τερματοφύλακα Καραγκιολίδη σε εξαιρετική μέρα, διαφύλαξε το υπέρ του σκορ και πήρε ένα μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Καλλέργης (64′ Ντάγκρας), Παπουτσογιαννόπουλος, Γκούφας, Μάναλης (64′ Παπατζίκος), Ιωάννου, Τιέντσε, Φουρλάνος (84′ Μανωλάς), Κρητικός.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζέλεπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (78′ Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης (90′ Μπάμπης), Αποστολόπουλος (44′ Μηνάς), Αναστασόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News