Ξεκίνησε ο ΟΦΙ, πήρε και Χιντζίδη!

Ποδόσφαιρο
Ξεκίνησε ο ΟΦΙ, πήρε και Χιντζίδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στο «Πέτρος Βουζουνεράκης»

Σε νέα αφετηρία μπαίνει ο ΟΦ Ιεράπετρας ξεκινώντας την Τετάρτη την προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League.

Oι περσινοί πρωταθλητές του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνική ξεκινούν με αισιοδοξία και πολλά όνειρα για το μέλλον. Άλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια έμαθαν να μάχονται και να κερδίζουν. Μην ξεχνάμε ότι πριν δύο χρόνια το μέλλον του ΟΦΗ ήταν αβέβαιο αλλά μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον επιχειρηματία κ. Θανάση Χηνόπουλο βρήκαν το δρόμο τους και έφτασαν σύντομα σε επίπεδο Football League.

Την Τετάρτη στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση, ο προπονητής Γιάννης Μάγγος και οι συνεργάτες του με όλους τους ποδοσφαιριστές για τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση. Μάλιστα και πολλοί φίλοι του ΟΦΙ έδωσαν το παρών σε αυτό το ξεκίνημα…

 

Απέκτησε Χιντζίδη

Η πρεμιέρα του ΟΦ Ιεράπετρας συνοδεύτηκε από μία μεταγραφική επιτυχία, αποκτώντας τον Στράτο Χιντζίδη. Ο 32χρονος ακραίος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ έχει πλούσιο βιογραφικό. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Διαγόρας Ρόδου, ενώ παλαιότερα, έχει αγωνιστεί στις ομάδες Πολύκαστρο, Ένωση Αλεξανδρούπολης , Φωκικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκό, Πόντιους Κατερίνης , Πανηλειακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα , Τρίκαλα και  Ηρακλή. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News