Αποχώρησε από την Παναχαϊκή ο Τριβιζαδάκης

Ποδόσφαιρο
Αποχώρησε από την Παναχαϊκή ο Τριβιζαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ευχαριστήρια δήλωση του Ηρακλειώτη προπονητή φυσικής κατάστασης/αποκατάστασης για τους Πατρινούς

Ο Ηρακλειώτης προπονητής φυσικής κατάστασης/αποκατάστασης, Δημήτρης Τριβιζαδάκης, μετά από μία θετική σεζόν στην ομάδα της Παναχαϊκής αποχώρησε από το σύλλογο της Πάτρας. Στην ευχαριστήρια δήλωσή του τονίζει τα εξής:

«Μετά και από την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, αισθάνομαι την ανάγκη  να ευχαριστήσω  τη Διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να αποτελέσω μέλος της Ομάδας ως προπονητής φυσικής κατάστασης/αποκατάστασης.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Κώστα Κατσουράνη, καθώς γνώρισα έναν άνθρωπο με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είμαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές κ. Οφρυδόπουλο και κ. Τσιώλη για το ήθος τους και την στήριξη τους προς το πρόσωπό μου, όπως επίσης  τον κ. Κυριακίδη για την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχτηκε μεταξύ μας.

Τους συνεργάτες μου στο προπονητικό team κ.Φουσέκη, κ.Κόμπλα και κ.Ξουρή. Τους παίκτες με τους οποίους δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που είχαμε βάλει σαν στόχους. Επίσης τους φυσικοθεραπευτές για την άψογη συνεργασία και τους φροντιστές της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν. Επίσης τον κ.Κυριακόπουλο και τον κ.Χαλκιά.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο που στάθηκε δίπλα μας και έδειξε μεγάλο σεβασμό στην ομάδα. Θα σας έχω πάντα στη καρδιά μου. Εύχομαι υγεία και επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News