default-image

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ζητά να αλλάξει ο διαιτητής με τα Τρίκαλα!

Ποδόσφαιρο
Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ζητά να αλλάξει ο διαιτητής με τα Τρίκαλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού

Αναβρασμός επικρατεί στον Ηρόδοτο ενόψει του αγώνα με τα Τρίκαλα και τον ορισμό του διαιτητή Γκάμαρη από την Ένωση Αθηνών!

Στη Νέα Αλικαρνασσό έχουν πολλά παράπονα διότι απορρίφθηκε το αίτημά τους για ορισμό διαιτητή από τον πίνακα της Super League (σ.σ. ο Γκάμαρης είναι διαιτητής Football League) και πλέον ζητούν αλλαγή του διαιτητή ή έστω την παρουσία στο γήπεδο αξιωματούχου της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρόδοτος αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος οφείλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι όσο αφορά το αίτημα μας προς την ΚΕΔ στις 18-3-19 με αριθμό πρωτοκόλλου 202 για τη συμμετοχή αξιολογημένου διαιτητή Super League στο προσεχές παιχνίδι μας με τα Τρίκαλα η απάντηση ήταν ΤΙΠΟΤΑ..

Οι κύριοι της ΚΕΔ δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας απαντήσουν τους λόγους που απορρίφθηκε και αντί αυτού όρισαν το διαιτητή της Football League κύριο Γκάμαρη χωρίς η ένσταση μας αυτή να θέλει να μειώσει το συγκεκριμένο ρέφερι.

Κατόπιν τούτου στείλαμε νέο αίτημα για αλλαγή και ζητάμε - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εάν κι αυτό απορριφθεί έστω να μας στείλουν παρουσία στο γήπεδο επίσημου αξιωματούχου της ΚΕΔ να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Η αδιαφορία που έδειξαν απέναντι μας αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μας και τους λόγους που προβήκαμε σε αυτή την κίνηση.

Αναμένουμε επίσημη απάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Ηροδότου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News