Κρητικά ντέρμπι στη Football League

Ποδόσφαιρο
Κρητικά ντέρμπι στη Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηρόδοτος-ΑΟΧ Κισσαμικός και Πλατανιάς-Εργοτέλης για την 21η αγωνιστική

Κυριακή με κρητικά ντέρμπι είναι η σημερινή στη Football League και ξεκινάμε από την Νέα Αλικαρνασσό όπου ο Ηρόδοτος φιλοξενεί τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη αφού η ήττα (με κακή διαιτησία) στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα Πόντου τους έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Μάλιστα υπήρξε και ανακοίνωση του Ηροδότου για την διαιτησία και σίγουρα όλοι έχουν πεισμώσει και θέλουν να το βγάλουν στο γήπεδο!

Την ίδια ώρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό το χανιώτικο ντέρμπι με τον Πλατανιά άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Η αποστολή βρίσκεται στο Ηράκλειο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ενώ θα λείψει ο τιμωρημένος Μουμίν.

Και πάμε και στο άλλο κρητικό ντέρμπι...Οι δυο ομάδες που παίζουν για πολλούς το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Football League (Εργοτέλης και Πλατανιάς), ενώ αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα Περιβόλια. Δύο ομάδες που όποτε συναντήθηκαν και στο παρελθόν προσέφεραν θέαμα! Ένα κρητικό ντέρμπι που έγινε θρίλερ στον πρώτο γύρο (2-2 από το αρχικό 2-0 για τον Εργοτέλη) και λογικά θα έχει μεγάλες συγκινήσεις και σήμερα. To πρόγραμμα

Καραϊσκάκης-Παναχαϊκή 0-1

Σήμερα (15.00):

Αήττητος-Απόλλων Λάρισας

Ηρόδοτος-ΑΟΧ Κισσαμικός

Δόξα Δράμας-Αιγινιακός

Κέρκυρα-Απόλλων Πόντου (17.00-ΕΡΤ3)

Η βαθμολογία

Βόλος 44

Απόλλων Λάρισας 39

Παναχαϊκή 38

Κέρκυρα 34

Πλατανιάς 33

Απόλλων Πόντου 33

Εργοτέλης 31

ΑΟΧ Κισσαμικός 28

Καραϊσκάκης 25

Δόξα Δράμας 24

Ηρακλής 24

Τρίκαλα 21

Αήττητος Σπάτων 21

Ηρόδοτος 19

Σπάρτη 15

Αιγινιακός 13

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News