Εντυπωσιακή «μοιρασιά» (2-2) στο ντέρμπι ΑΟΧ/Κισσαμικός-Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακή «μοιρασιά» (2-2) στο ντέρμπι ΑΟΧ/Κισσαμικός-Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλαγές συναισθημάτων και αγωνία στο χανιώτικο ντέρμπι

Το χανιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τον Πλατανιά, «αποζημίωσε» τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο των Περιβολίων.

Το τελικό 2-2 για την 20η αγωνιστική της Football league ήρθε μετά από ένα ωραίο παιχνίδι, που κράτησε την αγωνία στο κατακόρυφο. 

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε πιο δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό είχε δοκάρι στην κεφαλιά του Λουκίνα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Γκατσολάρι.

Το 0-1 ήρθε στο 9’, όταν από το λάθος των Σισέ και Παπαδόπουλου, ο Νίλι έγινε κάτοχος της μπάλας και άνοιξε εύκολα το σκορ στην κενή εστία.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στο 15’ ο Βασιλειάδης απέκρουσε σωτήρια στο τετ-α-τετ με τον Ρίσκι, σε ένα «κλειστό» πρώτο ημίχρονο σε γενικές γραμμές.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδια πήρε μια «άγρια ομορφιά», με καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 64’ από την σέντρα του Αρναρέλλη, ο Βρεττός που είχε περάσει ένα λεπτό νωρίτερα ως αλλαγή στο ματς, έκανε το 1-1 με κοντινή προβολή.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βρεττός «χτύπησε» πάλι, όταν από τη βαθιά μπαλιά του Φαζού, έκανε στην κίνηση την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή και το 2-1.

Τελικά, ο Πλατανιάς είχε «απάντηση» από την πλευρά του, όταν στο 76’ από τη σέντρα του Ποζατζίδη ο Μιγκέλ έκανε το σουτ από τη μικρή περιοχή και η μπάλα αφού κόντραρε στον Φαζό, κατέληξε στο βάθος της εστίας για το τελικό 2-2.

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Φαζός, Καραγεώργης (63’ λ.τ. Βρεττός), Μουμίν, Σάλιακας (44’ λ.τ. Σελινιωτάκης), Αρναρέλλης, Κάσσος, Ρίσκι, Κουσκουνάς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Στ. Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (57’ λ.τ. Κόρτσταμ), Μάικιτς, Γκατσολάρι (66’ Παπανικολάου), Μποσέτι, Μιγκέλ, Νίλι, Λουκίνας (89’ Πουρζιτίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News